Трудно е да се намери истираната в историята на нашите

...
Трудно е да се намери истираната в историята на нашите
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Скоро руските войски ще започнат поход към Одеска област, където има много българи

Трудно е да се откри истираната в историята на нашите моряци от " Царевна ". От една страна нашите моряци са много спестовни на думи. От друга - имаше медийна неизясненост кой оказва помощ на моряците, какво е мястото на страната за освобождението им. 

Това разяснява пред Нова тв юристът Лидия Даскалова. 

За мен едно е значимо - че те са към този момент вкъщи. Няма по какъв начин да разясня проблема, защото не знам истината, какво в действителност се е случило, добави тя. 

Силно се надявам тази война, цялото това безумиу да спре допустимо най-скоро и да не се постанова повече да ставаме очевидци на сходни гледки, добави тя. 

Тази колкото и странна обстановка към прибирането на моряците ни демонстрира, че въпреки всичко министър председателят Кирил Петков е съумял да се разбере с Москва, че е сключил договорка с Путин. Путин се е съгласил да пусне част от пленниците в лицето на българските моряци и това сигурно има някаква връзка с това, че България към този момент месец и половина продължава да отхвърля военна помощ на Украйна. Украйна, в която живеят няколко стотин хиляди български жители и които имат потребност действително да бъдат предпазени, разяснява Виктор Димчев.

Съвсем скоро съветските войски ще стартират своя поход към териториите, които са компактно обитаеми с български жители на територията на Одеска област и тогава ще се сблъскаме с доста по-сериозен бежански проблем. И тогава още веднъж ще бъде образуван един неправилен щаб към Министерски съвет, уточни той. 

По този ничан ми се коства, че българското държавно управление влиза в една неразбираема договорка с съветското. За страдание, като че ли новото държавно управление, което трябваше да реформира България, я връща в едно русло, от което като че ли бяхме избягали, приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР