Трудно е да се наблюдава Бритни Спиърс. От доста време

...
Трудно е да се наблюдава Бритни Спиърс. От доста време
Коментари Харесай

„Живот под пълен контрол“: Кой прекърши крилете на Бритни и в какво я превърна?

Трудно е да се следи Бритни Спиърс. От много време всички погледи са ориентирани към нейния Instagram, защото тя споделя наличие, което е, ами, объркващо - или въобще изтрива профила си от време на време.

От прословутия случай с бръсненето на главата преди повече от 15 години персоналният ѝ живот и кариера се движат нагоре-надолу като влакче в увеселителен парк - както е разказано в детайли в документалния филм " Рамкиране на Бритни " по 9Now.

Сега, когато Спиърс публично е #освободена от 13-годишната си настойчивост, животът ѝ процъфтява,тя се омъжи за дългогодишния си другар, отдавасе на островни почивки и снимаклипове.

Въпреки че през последната година в живота ѝ имаше доста хубави неща, почитателите към момента се тормозят за Бритни, която продължава да качвастраннипубликации и да обърква почитателите си с неразбираеми и дълги надписи в Instagram.

И по този начин, какво се случва?

2007


В началото на 2007 година Бритни е снимана да бръсне главата си във фризьорски салон в Лос Анджелис, откакто напуща център за рехабилитация на наркозависими. По-късно тя непринудено прекарва известно време в разнообразни лечебни заведения в продължение на няколко месеца.

През идната година пуска албума си Blackout, който получава позитивни мнения и се продава в три милиона бройки по целия свят. Но осъществяването ѝ на " Gimme More " на премиите на MTV VMA през септември беше подложено на критика, като мнозина допуснаха, че звездата не е толкоз душевен постоянна, колкото твърди, че е.

2008
През януари 2008 година на Бритни е наложена мярка 5150: насилствена 72-часова психиатрична оценка. Папарациснимат по какъв начин я изкарват от вкъщи ѝ в Лос Анджелис на носилка, само че тя остава в болничното заведение единствено два дни.

Няколко седмици по-късно е сложена под различен режим 5150, а до момента в който е в болничното заведение, съдът постановява, че би трябвало да бъде сложена под краткотрайно настойничество, което се държи от татко ѝ Джейми Спиърс.

Какво съставлява попечителството? В общи линии настойникът,какъвто е Джейми,контролира всеки аспект от живота ѝ: бизнес, финансов и персонален. Ако Бритни желае пари - даже единствено 5 $ за кафе,тя би трябвало да получи позволение. Докато е неин аставник, той има цялостен надзор върху избора ѝ на кариера, външния ѝ тип и даже върху сантименталния ѝ живот.



В средата на 2015 година почитателите виждат, че силата ѝ е претърпяла много фрапантна смяна. Тя внезапно изглеждаше разчувствана и ободрена, като че ли в действителност искаше да бъде там.

Според почитателите е минала от осъществявания с малко сила, в които просто е отбелязвала хореографията, до безупречна форма и усмивка и наслаждение.

В един миг тя даже носеше блестящ топ с надпис " YOU DON`T OWN ME " (Ти не ме притежаваш) - ход, в който някои почитатели видяха намек към татко ѝ и настойничеството.

2016


През 2016 година нещата продължиха да се развиват. Нанаградите на Billboard тя печели влиятелната премия " Милениум ", след което излиза на сцената, с цел да извърши композиция от предходните си шлагери.

Отново изглеждаше щастлива и здрава и имаше театрално наличие, което липсваше в обществените изяви през последните няколко години.

По-късно през годината тя издава деветия си албум Glory, който е признат доста по-позитивно от предходния ѝ албум.

2018


До края на 2017 година Бритни непрестанно публикуваше актуализации и видеоклипове от подготовките. Феновете разясниха, че тя е в относително положително въодушевление и наподобява разчувствана за Domination.

2019


В началото на 2019 година Бритни отсрочва за неопределен срок Domination, като се базира на неприятното здравословно положение на татко си.

Като споделя, че решението " разрушава сърцето ѝ ", тя написа:

" Преди няколко месеца татко ми беше приет в болница и едване умря. Всички сме му доста признателни, че излезе жив оттова, само че към момента му следва дълъг път. Трябваше да взема сложното решение да насоча цялото си внимание и сила към фамилията си в този миг ".

Няколко дни след анулацията на концерта Бритни беше видяна да кара в Лос Анджелис. Едно от изискванията на настойничеството ѝ е, че не може да кара, и тя не е била виждана зад кормилото от 2008 година насам.

След това в продължение на три месеца не е била виждана нито онлайн, нито онлайн. През април стана ясно, че тя е била в психиатрично заведение, за което се твърди, че е била настанена срещу волята си, от своя татко.

Първо, през март бащата на Бритни стана единствен аставник, откакто юристът Андрю Уолет подаде оставка от сънастойничеството.

През април помощник-юрист, който е работил с Бритни, когато тя е оспорвала настойничеството си, се свързва с подкаста на Бритни. Той твърди, че Бритни е спряла да приема медикаментите си, до момента в който е репетирала за " Domination ", и татко ѝ Джейми е изискал тя да ги върне или ще анулира концерта. Твърди се, че когато тя отказала, той еотменил събитието и я настанил в лечебно заведение.

Започнаха трендовете #FreeBritney (Свободна Бритни), а личната ѝ майка Лин Спиърс харесваше мнения, в които се споделяше, че Бритни е държана срещу волята ѝ. Бритни се включи в обществените мрежи, с цел да обясни изказванията във видеоклип, в който съобщи, че слуховете са " излезли отвън надзор ". Тя помоли за време, с цел да се оправи с нещата по собствен личен метод.

През май Бритни и фамилията й отидоха в съда за годишната преоценка на нейното настойничество.

Тъй като почитателите шумно стачкуваха извън, държейки знаци " Освободете Бритни ", се твърди, че тя е помолила съдията да " обмисли прекратяването му ". Настойничеството обаче остана в действие.

Малко по-късно дългогодишният ѝ управител съобщи пред TMZ, че счита, че тя " в никакъв случай повече няма да се изяви ".

" Лично аз желая тя просто да откри умерено, щастливо място - каквото и да значи това за нея. Вече не става въпрос за кариера, а за живот ", сподели той.

През юни в правосъдно дело, заведено в Лос Анджелис, се твърди, че блогър е твърдял погрешно, че постановеният от съда аставник е манипулирал Инстаграм на Бритни, с цел да я направи " скандална ".

В началото на желае се споделяше: " Време е тайните теории за благополучието на Бритни Спиърс и мафиотското придвижване #FreeBritney да спрат ".

През септември Бритни и някогашният ѝ Кевин Федърлайн, татко на децата ѝ, реализираха ново съглашение за настойничество, което означаваше, че тя получава 30% (без надзор) настойничество над синовете Шон и Джейдън, тогава на 13 и 12 години, а Кевин - 70%. Според TMZ съглашението е било в действие от август 2018 година, само че е било официализирано едвам през септември 2019 година

Часове откакто беше обявена тази вест, стана ясно, че още през август Федърлайн е подал ограничаваща заповед от името на синовете си против Джейми. Той твърди, че Джейми ги е малтретирал и настояването е било задоволено.

Малко след новината за съглашението за настойничество и ограничаващата заповед Джейми се отдръпна краткотрайно от поста на аставник на Бритни, базирайки се на продължаващите здравословни проблеми. На негово място, до 31 януари 2020 година, мениджърът по грижите за Бритни Джоди Монтгомъри е утвърдена да извършва функционалностите на аставник. Временно е решено, че Джейми към този момент няма да бъде аставник на персоналния живот на Бритни, макар че ще резервира финансовия си надзор върху нея.

В края на 2019 година и началото на 2020 година хората стартират да виждат, че Инстаграмътна Бритни се трансформира в необичайно място. Тя публикуваше доста видеоклипове, в които танцува, разхожда се из къщата си и просто театралничи пред камерата.

Нищо в действителност извънредно, само че въпреки всичко не е това, което може да се чака от една от най-големите поп звезди в света. Това изключително необичайно коледно видео беше оповестено с надпис " Няма причина в миналото да излизаш от пътя си, с цел да правиш злобни мнения и да тормозиш хората ".

Възможно е обаче тя просто да живее живота си на майка и да прави всичко допустимо, с цел да се забавлява. Бритнизапочна да се среща с сегашния си брачен партньор Сам Асгари през 2016 година Двойката се сгодипрез септември 2021 година и се дами на 9 юни 2022 година

В началото на 2020 година

През януари Бритни описа в Instagram Story какъв брой значима е свободата за нея.

Приблизително по това време тя още веднъж насочва молба към съда за анулация на настойничеството ѝ и цялостното чуване е планувано за април 2020 година

През март източник разкрива пред Us Weekly, че тя отхвърля да прави повече музика в символ на митинг против настойничеството си. " Това е най-дългата пауза сред албумните цикли в кариерата ѝ - наближават четири години от издаването на Glory - и тя е изцяло удовлетворена от това ", сподели източникът.

В началото на март синът ѝ Джейдън избухна в гигантска дрънканица в Instagram Live, където назова дядо си Джейми " старец " и разяснява, че Бритни евентуално в никакъв случай повече няма да направи нова музика.

Когато един почитател го попита дали Бритни е под контрола на Джейми, той отговори: " Не знам ". Но когато някой различен написа " помогни на твоята майкада се освободи ", той отговори: " Точно това се пробвам да направя ".

На 3 май Us Weekly удостовери, че Бритни ще остане под настойчивост до края на август.

Според правосъдни документи, получени от изданието, арбитър е издал заповед, с която разрешава на краткотрайния аставник Джоди Монтгомъри да остане на поста си до 22 август 2020 година

Удължаването на периода е направено заради затварянето на правосъдните здания на фона на пандемията от ковид.

Певицата също по този начин се надяваше да сътвори семейство със Сам Асгари предходната година. Us Weekly се базира на източник, съгласно който Бритни е споделила на правосъден чиновник, че е желала да има дете от приятеля си и че бащата на певицата, Джейми Спиърс, е бил срещу тази концепция.

Средата на 2020 година

Като се има поради, че Съединени американски щати бяха в блокировка поради Ковид-19, в лагера на Бритни се случваха доста неща онлайн. През май почитателите ѝ започнаха придвижване в обществените мрежи за стрийминг и закупуване на албума ѝ от 2016 година Glory, който след това доближи първо място в класацията на iTunes, макар че беше на четири години.

Като признателност към почитателите звукозаписната ѝ компания пусна различна фотография на корицата на албума. Очевидно тъкмо преди излизането на албума през 2016 година те са трансформирали изображението на обложката. Феновете допуснаха, че това е станало, тъй като на него е изобразена с вериги и може да се вършат връзки с нейната настойчивост. Обложката на Glory, която беше пусната през 2016 година, е нискокачествен скрийншот от видеоклип, тъй че почитателите бяхадоста удовлетворени от новата.

Малко по-късно Бритни пуска песента " Mood Ring " във всички платформи за стрийминг. Преди това това беше бонус песента Glory, налична единствено в японското издание на компактдиска. Феновете в действителност нямат визия за какво тя го е направила, само че са влюбени в него.

По време на изолацията Бритни в действителност се опря на Instagram и TikTok, като снима куп видеоклипове в дома си. Те сигурно са странни и доста хора нямат визия какво прави тя.

Тъй като TikTok е наводнен от хора от поколението Z, които в действителност не познават цялостната история на Бритни, тя е ненапълно осмивана в секцията за мнения. Това също по този начин още веднъж провокира диалог за положението на психологичното ѝ здраве сега.

През юли Бритни отговори на хората, които се подиграваха с танците ѝ - в това число на Тимбаланд, музикант, с който е работила в предишното.

" Никога не съм твърдяла, че съм най-хубавата танцьорка. Танцувам просто тъй като това изпълва сърцето ми с наслада ", написа тя.

Бритни също по този начин стартира да прибавя към надписите датите, на които е снимала видеоклиповете си, тъй като смяташе, че папараците редактират фотосите ѝ, с цел да наподобяват по този начин, като че ли е напълняла по време на карантината.

От правна позиция напредъкът по делото за наставничество на Бритни е дребен. През юли майка ѝ Лин Спиърс изиска да има известно присъединяване във финансите на щерка си. Тя настояваше финансовите въпроси на Бритни да бъдат следени от финансова институция, която е трета страна.

Междувременно при започване на юли един почитател стартира петиция в Change.org, наречена " Бритни Спиърс: право на личен юрист ".

Същия месец братът на Бритни, Брайън Спиърс, разкрива, че сестра му е " разочарована " от попечителствотоси и желае да се отдръпна.

В рядко срещано изявление бащата на Бритни, Джейми, разкрива, че към този момент му е омръзнало от придвижването #FreeBritney.

Говорейки пред Page Six, Джейми назова " смешка " опитите да се види краят на 12-годишното й юридическо настойничество, като съобщи, че протестиращите не знаят нищо за това, което се случва зад затворените порти.

" Всички тези последователи на тайните теории не знаят нищо. Светът няма никаква визия ", сподели той пред изданието.

Сестрата на Бритни - Джейми Лин, споделя сходни усеща като татко си. Ланс Бас разкри, че тя му е споделила, че не се тормози за Бритни и нейното психологично здраве.

На 19 август Бритни съобщи пред съда, че желае да в профил татко си като неин единствен аставник, само че няма нищо срещу настойничеството да остане в действие.

Февруари 2021 година

На 5 февруари излиза документален филм, продуциран от The New York Times, за придвижването #FreeBritney. Въпреки че опитите да се свържат с Бритни Спиърс за изявление са несполучливи, някогашната ѝ асистентка и представители на медиите са интервюирани за документалния филм, озаглавен Framing Britney Spears. Родителите на певицата, братята и сестрите ѝ и някогашният ѝ брачен партньор Кевин Федърлайн отхвърлиха да вземат участие.

Ноември 2021 година

Бритни упреква майка си Лин, че е наложила концепцията за настойничество на татко ѝ Джейми.

В заличен към този момент пост в Instagram поп звездата упреква Лин, че точно тя е дала на татко ѝ " концепцията " за наставничество преди 13 години.

Бритни стартира поста си, като показа откъс, който гласеше: " Най-опасното животно на света е безмълвна усмихната жена ". Но точно в съпътстващия го надпис Бритни изрече мнението си, обвинявайки Лин, че е подхвърлила семето на настойничеството в съзнанието на татко ѝ след нейния срив през 2008 година

На 1 ноември, часове след обявата на Бритни, Джейми подава молба за " неотложно преустановяване " на попечителството над щерка си,тъй като " няма интерес " да бъде повече отпред.

12 ноември 2021 година

Бритни Спиърс печели шумно отразената си правосъдна борба, с цел да отстрани 13-годишното настойничество, което тя назова " корист " по време на чуването си през юни.

Съдия Бренда Пени произнася решението, като споделя: " Считано от през днешния ден, настойничеството върху личността и имуществото на Бритни Джийн Спиърс се приключва ".

Развълнуваната Спиърс разгласява серия от изявления в обществените мрежи, в някои от които благодари на поддръжниците си.

27 януари 2023 г

В края на януари абсурдът удари Спиърс още веднъж, когато " загрижени " почитатели взеха решение да извикат полиция в дома й, откакто тя деактивира акаунта си в Instagram и промени името си в профила си на " River Red ".

15 май 2023 г

Излизанеразрешен документален филм за Спиърс и нейния живот, озаглавенTMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom.

Няколко дни по-късно Бритни изрази гнева си от кино лентата.„ Тези мъже, за които нямам визия кои са, приказват за мен по този начин, като че ли имат право да го вършат!!! “

7 юни 2023 г

В обява в Instagram, която беше изтрита малко след публикуването, Спиърс твърди, че е „ напуснала бизнеса “.

Тя споделиретроспективно видео, на което танцува наGet Naked (I Got a Plan) от 2007 година,добавяйки, че това е обичаната й ария в нейни азбучник.

11 юни 2023 г

Спиърс трябваше дасе върне в Instagram, с цел да спре слуховете, откакто вDaily Mailбеше оповестен отчет, в койтосе твърди, че някогашният й брачен партньор Кевън Федърлайн и синът й Престън са обезпокоени от нейната „ приложимост на опиати “.

Звездатанаписа дълго изявлениедо своите 40+ милиона почитатели.„ Фактът, че хората настояват неща, които не са правилни, е толкоз печален “, написа Спиърс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР