Трудно е да кажем дали това е предупреждение или има

...
Трудно е да кажем дали това е предупреждение или има
Коментари Харесай

Васко Начев за газа в рубли: Русия ще бъде големият губещ в подобна ситуация

" Трудно е да кажем дали това е предизвестие или има техническа причина. По-важно е, че за третото тримесечие няма деклариран потенциал от страна на " Газпром ". Възможно е да има други вариан ти. Единият е на месечна база, а другият на дневна, само че там таксите са доста по-високи ", това съобщи енергийният специалист Васко Начев пред Българска национална телевизия във връзка прекъсването на доставките на природен газ от Русия към Германия.

" Няма да даде някакво съществено отношение. Има " Северен поток 1 ", по което Западна Европа получава газ от Русия, а другият вид е през Украйна и Словакия ", сподели той относо другите възможности за Германия в тази обстановка.

" Вчерашното изказване от страна на Европейският съвет беше задоволително изрично, че Европа няма да превежда в сметките, които бяха оповестени в " Газпромбанк ". Унгрария дали ще заплаща в рубли е нейно решение, само че това няма да промени съществено обстановката ", безапелационен беше енергийният специалист по отношение на заплащането на газ в рубли каквото е желанието на Москва.

По думите му Русия обаче ще бъде огромният губещ в сходен подтекст.

" Ако нещата продължат по този начин Русия ще се моли на страните, с цел да получават газ от нея, добави Начев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР