Трудно е човек да проследи връзките на Емили Ратайковски през

...
Трудно е човек да проследи връзките на Емили Ратайковски през
Коментари Харесай

Историята зад прословутата гола снимка на Емили Ратайковски и Ерик Андре

Трудно е човек да наблюдава връзките на Емили Ратайковски през последните месеци. Откакто се раздели със брачна половинка си, моделът не стопира да излиза по срещи.
 Оскари 2023, Емили Ратайковски, празненството на Vanity Fair и транспарантната ѝ предизвикателна рокля
Емили Ратайковски и транспарантната ѝ рокля

Не откъсваме взор

Говореше се, че се вижда с Брад Пит, с Пийт Дейвидсън даже посетиха баскетболен мач дружно, а с Ерик Андре си направиха много разголена секси фотография.

Тя не бе оповестена от Ратайковски, а от комедианта, само че беше явен знак, че връзките сред двамата са съществени. Е, явно не са, тъй като няколко седмици по-късно се заприказва, че Емили излиза с различен мъж.

Както казахме, мъчно човек може да се ориентира какво се случва в персоналния ѝ живот. От изявление на Ерик Андре за Rolling Stone обаче разбираме малко повече за голата им фотография.

Андре споделя, че концепцията за фотографията е хрумнала на Ратайковски, тъй като гледката ѝ се е сторила занимателна и неповторима. " Пиех вино и тя стартира да се смее и сподели, че би трябвало да направи фотография. "

А по отношение на цялата им връзка комедиантът твърди, че създалата се олелия и клюки към нея са били надалеч по-интересни от това, което в действителност се е случило.
 Емили Ратайковски, Ерик Андре, Свети Валентин и голата им фотография
Голата фотография на Емили Ратайковски и новото ѝ гадже

Ето по този начин се чества Свети Валентин

Източници на E! News, които са близки до Емили Ратайковски, настояват, че моделът е скъсала с Ерик Андре няколко дни преди той да разгласява фотографията в профила си в Instagram. Въпреки това явно Емрата няма нищо срещу дейностите на някогашния си, тъй като все още не е възразила обществено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР