Трудно, ако не и невъзможно, е да се изчисли точно

...
Трудно, ако не и невъзможно, е да се изчисли точно
Коментари Харесай

Марадона с огромно богатство: Eто колко милиона оставя

Трудно, в случай че не и невероятно, е да се пресметна тъкмо наследството в пари и в недвижимо имущество на умрелия предходната седмица Диего Марадона, оповестява в. Марка, представени от dariknews. Легендата е оставил парцели и активи в разнообразни елементи на света, само че сигурно следва тежка борба и поради съществуващата правна неразбория към наследството му.

Според портала, профилиран в парите на звездите Celebrity Net Worth, общите доходи от кариерата на Марадона доближават към 500 милиона $. Прогнозите на по-запознатите с финансовите му каузи са за към 75 милиона $ настоящи активи, като се регистрира всичко, което на доктрина може да има в разнообразни елементи на света, твърди пред в. Кларин Хулио Чиапета, един от най-меродавните публицисти по тематиката Марадона.

" Без подозрение това ще бъде идващият огромен сапунен сериал към фигурата на Марадона, който се доближава ", декларира той.

Доколкото е известно, дон Диего не е оставил документално наследство. Което дава наследствени права на неговите приети наследници – Далма и Джанина (дъщерите от брака с Клаудия Виляфанье), Жана, Диего Младши и Диего Фернандо.

Тук има два казуса: първо, петимата не се схващат между тях. Напоследък трите девойки са дружно и даже оформиха група с лекаря Луке, който на доктрина би трябвало да ги е уведомил за протичащото се с татко им, макар че не е известно доколко. Италианският наследник Диего е малко по-встрани от останалите, само че на собствен ред имаше положителни връзки с всички. Вече млад мъж, той не търсеше евтина известност, а просто обичаше мощно татко си. Диего Синагра не можа да пътува за погребението заради заразяване с ковид.

Петият е дребният Диего Фернандо, наследник на Вероника Охеда. Той няма пълноправие, а майка му Вероника не се приема добре от дъщерите на „ десетката “.

Вторият проблем, що се отнася до децата, са тези, които не са приети. Знае се, че най-малко шест са в тази обстановка – момче в Ла Плата, друго в Буенос Айрес, и най-малко 4 деца в Куба, които не са приети. Един от тях даже е изискал да се вземе ДНК-тест от тялото на звездата, което бе невероятно приживе в изискванията на пандемия, а в този момент става още по-трудно.

Вчера съдията разгласи, че ще даде преимущество на дъщерите като директно наранени (от гибелта му).

Малка извадка на парцелите на Марадона сочи, че той има такива в Аржентина (5 къщи), Куба и Венесуела. Към момента марката Maradona е на името на компания, благосъстоятелност на юриста му Матиас Морла - най-малко за територията на Съединени американски щати и Аржентина. Диего имаше пожизнен контракт с " Пума ", както и договори за Konami и EA Sports.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР