Труден сезон заради условията тази зима - нямаше много сняг,

...
Труден сезон заради условията тази зима - нямаше много сняг,
Коментари Харесай

Алберт Попов: Успяхме да направим максимума този сезон

" Труден сезон поради изискванията тази зима - нямаше доста сняг, беше доста топло, меки писти. Като за подобен сезон резултатите ми са доста положителни. С четири незавършени надпревари успяхме да създадем максимума ", разяснява Албелрт Попов при завръшането си в Бълргария след последния стаерт от Световната купа. Той приключи 12-и в слалома в Солдеу (Андора), а в крайното класиране на дисциплината е на 15-о място. През тази година Попов се качи на подиума за пръв път в кариерата си, откакто приключи трети в Палисейдс Тахо (САЩ).

" С доза шанс и гений ми се получават нещата, което ме радва, а в действителност преди години започнах да упражнявам съвсем нашега. Трябва да вдигнем летвата малко по-високо. Смятаме, че мога да съм още по-бърз. Това към този момент зависи от това по какъв начин упражняваме ", окуражен е най-хубавият ни алпиец.

Той се надява да се показа още по-добре през идващия сезон.

" Опитът способства доста и се усещам от ден на ден в свои води. С всеки минал старт знам, че мога да съм индивидът, който да поведе такова съревнование. Това ми оказва помощ доста. Не записах резултати тъкмо в четирите старта, които бяха на мой вид писти - сложни. Надявам се следващата година да минимизирам грешките. Догодина ще ми е с едно ходило по-лесно. Мечтая за победа, считам, че е постижима и ще работим в тази посока ", сподели още скиорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР