Трудът на лейбъристите Алън Кели призова министъра на транспорта Иймън

...
Трудът на лейбъристите Алън Кели призова министъра на транспорта Иймън
Коментари Харесай

Необходими са повече ресурси за ремонт на регионални пътища и спиране на сблъсъци – Кели

Трудът на лейбъристите Алън Кели прикани министъра на превоза Иймън Райън да усили ресурсите за локалните управляващи за поддръжка на районните пътища.

Говорейки в предаването Today with Claire Byrne на радио RTÉ, някогашният водач на Лейбъристката партия сподели, че последните девет месеца са били „ ужасяващи “ във връзка с въздействието на времето върху пътищата, изключително районните пътища.

Докато 658 милиона евро ще бъдат изразходвани за пътища тази година, има проблем с пропорционалността, сподели TD Tipperary.

Той добави, че татко му е работил години наред по пътищата за локалния съвет и сподели, че в никакъв случай не е виждал пътищата са в толкоз неприятно положение.

Местните управляващи са под напън, сподели господин Кели, само че има обилни направления, които са били „ изцяло унищожени “ заради времето.

„ The количеството нужни запаси в действителност би трябвало да бъде прегледано от Иймън Райън и това държавно управление, тъй като се нуждаем от доста повече финансиране, имаме потребност от доста повече ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР