trud.bgСред основните цели на “Няма такава държава са засилено участие

...
trud.bgСред основните цели на “Няма такава държава са засилено участие
Коментари Харесай

Слави Трифонов учредява партията си на...

trud.bg

Сред главните цели на “Няма такава страна ” са засилено присъединяване на жителите във вземането на решения посредством референдуми, промяна на пропорционалната изборна система с мажоритарна, понижаване на депутатите от 240 на 120, опция за отдалечено електтронно гласоподаване.

На 5 октомври шоуменът Слави Трифонов учредява партията си “Няма такава страна ”. Първото заседание на новата групировка ще е в зала “Рейнбоу Плаза ”, написа Труд.

Сред главните цели на “Няма такава страна ” са засилено присъединяване на жителите във вземането на решения посредством референдуми, промяна на пропорционалната изборна система с мажоритарна, понижаване на депутатите от 240 на 120, опция за отдалечено електронно гласоподаване както и въвеждане на наложително гласоподаване на избори и референдуми, написа " Труд ".

В учредителната декларация на Инициативния комитет на партия “Няма такава страна ” се предлага и директен избор от жителите на основния прокурор, на омбудсмана, както и на шефовете на регионалните дирекции и районни ръководства на Министерство на вътрешните работи.

В документа е сложена и амбициозната задача за реформиране на публично опазване на здравето, на просветителната система и реализиране на административната промяна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР