Тройната коалиция може да променя всеки един закон както ѝ

...
Тройната коалиция може да променя всеки един закон както ѝ
Коментари Харесай

Костадинов: От днес нямаме Конституционен съд и правова държава

" Тройната коалиция може да трансформира всеки един закон както ѝ е преференциално и за който ѝ е преференциално ". Това съобщи в " Панорама " ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Според него изборът на новите конституционни съдии е изработен в прорез със закона, положителните нрави и морала:

" От през днешния ден нататък нямаме Конституционен съд, нямаме правова страна и законов ред. Ще питаме Десислава Атанасова дали е съгласна със своя избор (за измененията в Конституцията - б.р.), а тя няма проблем да взе участие в разискването на това решение. Това е все едно човек, наказан за закононарушение да стане арбитър и да се оневини самичък себе си ".

Лидерът на " Възраждане " назова болшинството в Народното събрание " параванни фигурки ".

" Кукловодите на тези 168 параванни фигурки споделят: " Държавата - това сме ние ", а вие - вие сте никои ".

Костадинов дефинира като несполучлив опит за политическа лустрация смяната на правилника на Народно събрание по този начин, че " Възраждане " да не оглавява комисията по надзор на службите.

" Някой ще забрани ли на Николай Дренчев и на другия ни представител там да вземат участие? Не. Върху " Възраждане " се упражняват всички - това нас не ни тормози ".

Костадин Костадинов продължава да твърди, че данните на над 1 милион българи са продадени дружно с " Школо ". Според него единствената останала българска самостоятелност е финансовата, а ПП-ДБ обяснявали какъв брой е " хубаво да унищожим българския лев ".

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР