Тройна сила от мощ и креативност: Mi 10T Pro, Mi

...
Тройна сила от мощ и креативност: Mi 10T Pro, Mi
Коментари Харесай

Xiaomi представя серията Mi 10T, три от най-добрите в класа си високопроизводителни смартфони за работа, игри и ежедневна употреба

Тройна мощ от мощност и креативност: Mi 10T Pro, Mi 10T и Mi 10T Lite оферират впечатляващи камери, AdaptiveSync екран, мощен процесор и дълготрайна батерия

Днес световният софтуерен водач Xiaomi разгласи лансирането на три смарт телефона, които ще „ разпрострат вашата креативност “ както в никакъв случай до момента. Флагманът Mi 10T Pro ви води на последващо равнище при основаването и потреблението на наличие, с несравними спецификации в своя клас. Mi 10T продължава да уголемява границите, като дава първокласни преживявания за всеки - от експерти, през стрийминг запалянковци до мобилни геймъри. Mi 10T Lite дава 5G за всички и предлага несравнимо потребителско преживяване.

Mi 10T Pro и Mi 10T водят мобилната креативност, основаването и потреблението на наличие на идващото равнище

Продължение на основната за тази категория на Xiaomi ултра висока резолюция
Основната роля на Xiaomi при определянето на сегмента от 108MP камери не може да се отхвърли - от дебюта на първата в света 108MP камера за смарт телефони до въвеждането на безчет нововъведения за снимка в софтуера, и то единствено през последната година. Mi 10T Pro продължава традициите на марката за ултра висока резолюция с поддръжка на OIS и 8K видео. Телефонът предлага и впечатляваща 64MP съществена камера. Всичко това не стопира дотук - както Mi 10T Pro, по този начин и Mi 10T, включват тройна камера, която се състои от 13MP ултра широкоъгълна камера и 5MP макро камера, оборудвана за снимане на значимите моменти. С 20-мегапикселова предна камера всеки може да наподобява зашеметяващо, без значение дали си прави селфи или организира видео диалог с обичан човек.

Mi 10T Pro и Mi 10T могат да се похвалят с нови и динамични софтуерни функционалности за снимка, като употребяват за основа към този момент съществуващата технология на Xiaomi. Шест независими режима за дълга експозиция разрешават на всеки да снима артистични фрагменти. От Moving crowd режим, който се концентрира върху имобилен обект, до момента в който размазва динамичната конюнктура - до Star trails - който основава резултат на цялостна звездна пътека оформяща кръг, а режимът Photo Clones може да улови до четирима индивида в един кадър. Освен това, функционалността Timed burst предлага безкрайни благоприятни условия за развлечение, като разрешава на потребителите да настройват фотоси с времеви период, който може да бъде конвертиран във видео, до момента в който три нови фото филтъра – Cyberpunk, Gold vibes и Black ice – оказват помощ на мечтаното въодушевление да оживее.

Разширявайки границите на вероятното още по-надалеч, Mi 10T Pro и Mi 10T оферират и нови завладяващи видео функционалности. Video Clones снима два паралелни ваши облика в границите на едно видео, до момента в който функционалността Dual Video записва по едно и също време от предната и главната камера на устройството, което прави телефонът съвършен за хващане на изненадващи реакции. Накрая, само че не на последно място, Time-lapse за селфи видео разрешава на потребителите да основават забързан резултат за по-ангажиращи влогове.

Безпроблемно и безпрепятствено преживяване с 144Hz AdaptiveSync TrueColor екран
Mi 10T Pro и Mi 10T разполагат с един от най-хубавите плоски екрани, които са налични за актуалните смарт телефони, с водеща в промишлеността периодичност на освежаване от 144 Hz. Докато екраните с висока периодичност на освежаване постоянно стават жертва на висока консумация на сила и своенравие при честотата на фрагментите, AdaptiveSync екранът на Xiaomi автоматизирано синхронизира кадровата честотата на наличието. Така можете да се насладите на обичания си филм на 48Hz, да гледате телевизионни сериали на 50Hz, да стриймвате видео на 30Hz или на 60Hz, да превъртате нюзфийда си в обществените мрежи или пък да играете игри с периодичност до 144Hz. Дисплеят подсигурява безпроблемно, безпрепятствено преживяване и оптимално потребление на батерията. В допълнение с технологията за оценка и отплата на придвижването (MEMC), устройствата внедряват повече фрагменти, с цел да създадат видеото по-гладко и прелестно за гледане.

С цветова гама P3 и TrueColor, екранът предлага извънредно необятен диапазон от по-истински цветове. Режимът на четене Reading mode 3.0 симулира текстурата на хартия, с цел да отбрани очите ви, до момента в който Sunlight display 3.0 автоматизирано усъвършенства контраста и контролира динамичното засищане на цветовете навън. С вградения 360-градусов датчик за околна светлина (ambient light sensor) дисплеят може интелигентно да контролира яркостта - даже при условия на задно осветление.

Разгърнете креативния си талант и стартирайте играта с Qualcomm® Snapdragon 865 ™
Захранвани от водещия чипсет Qualcomm® Snapdragon ™ 865, Mi 10T Pro и Mi 10T оферират изключителна енергийна успеваемост и продуктивност, а с помощта на своя по-широк набор на 5G съгласуваност, Xiaomi обезпечава и съгласуемост с повече мрежи на още повече места от преди.

Освен това, с помощта на графичния процесор Qualcomm® Adreno ™ 650, потребителите ще имат опцията да изпитат несравнимо игрово преживяване като на настолен компютър. Заедно с UFS3.1 и LPDDR5, през днешния ден устройствата надминават водещите в промишлеността ROM и RAM смарт телефони.

Изключително мощна батерия от 5000 mAh (typ) с добавени функционалности, с цел да имате задоволителен заряд през целия ден
Mi 10T Pro и Mi 10T могат да се похвалят с една от най-големите акумулатори на флагманската серия на Xiaomi: цели 5000 mAh (typ). С вградената технология за усъвършенстване на зареждането на батерията, смарт телефоните освобождават повече сила за по-дълъг живот на батерията.

С технологията MMT (Middle middle tab) и извънредно бързия неповторимо планиран 33-ватов развой на зареждане с кабел няма да останете неподготвени, когато ви е нужно презареждане. А за още по-голямо ваше улеснение, 33-ватовото зарядно устройство е включено в комплекта.

Mi 10T Pro ще се предлага на целесъобразна крайно-клиентска цена от 599 евро, а
Mi 10T на целесъобразна крайно-клиентска цена от 499 евро. Цените за България ще бъдат оповестени на 20.10, когато ще стартират предварителните продажби за България през всички Оператори и Ритейл сътрудници.

Mi 10T Lite: Мощен 5G смарт телефон без взаимни отстъпки

Усъвършенствайте фотографските си преживявания с 64MP четворна камера за кристално явен облик
Mi 10T Lite предлага една от най-елитните четворни настойки на камерата, която се състои от ultra clear 64-мегапикселова съществена камера, 8-мегапикселова ultra wide камера, 2-мегапикселова макро камера и 2-мегапикселов датчик за дълбочина за кристално чисти изображения всякога. Новите софтуерни принадлежности като шест режима за продължителна експозиция, Time-lapse selfie, Timed burst и Dual Video оферират на потребителите опция да снимат неповторими и по-креативни изображения, без да им е нужен независим програмен продукт за култивиране на фотоси и видео. Освен това, висококачествените ви селфита са обезпечени с 16-мегапикселовата предна камера на Mi 10T Lite.

Насладете се на изключителната отмереност на придвижването с 120Hz AdaptiveSync екран
Отличаващ се с впечатляваща периодичност на освежаване от 120 Hz, Mi 10T Lite автоматизирано се приспособява към най-подходящата периодичност на освежаване според от типа на гледаното наличие. Независимо дали стриймвате филм, гледате обичан ефирен сериал или играете мобилна игра, Mi 10T Lite предлага оптимално преживяване, в крайник с особеното наличие. За тези, които обичат да четат от телефона си, само че желаят да избегнат непрекъснатото напрежение на очите, Mi 10T Lite разполага с режим на четене Reading Mode 3.0 – разполагаем и в Mi 10T Pro и Mi 10T.

Усетете силата на Qualcomm® Snapdragon ™ 750G и батерията от 4820mAh (typ)
С дебюта си в модела Mi 10T Lite, чипсетът Qualcomm® Snapdragon ™ 750G предлага несравнима енергийна успеваемост, необикновен AI в устройството и извънредно бърза продуктивност. С чисто новия 5G процесор, Mi 10T Lite предлага 5G за всички. Освен това, огромната му батерия от 4820 mAh (typ) и опциите за бързо зареждане от 33 W разрешават устройството да бъде на ваше разположение през целия ден.

Mi 10T Lite ще се предлага на целесъобразна крайно-клиентска цена от 279 евро.
Цените за България ще бъдат оповестени на 20.10, когато ще стартират предварителните продажби за България през всички Оператори и Ритейл сътрудници. За да е в крайник с вашите потребности, Xiaomi показа и бързото зарядно устройство Mi 65W Fast Charger с технология GaN. Обединявайки огромна мощ и стилен дизайн, задоволително малкo, с цел да се побере в дланта на ръката ви, зарядното Mi 65W Fast Charger може бързо да зареди вашия смарт телефон, преносим компютър и подпора за игри. На целесъобразна цена на дребно, започваща от 29.99 евро, Mi 65W Fast Charger ще се предлага от 01 ноември през формалните канали за продажби на Xiaomi1.

Mi Watch: Дайте опция на дейния метод на живот с многообразие от стилове и функционалности, които ще обикнете

Официалното показване означи и световния дебют на Mi Watch, първият модел смарт часовник на Xiaomi за международния пазар. Като чисто ново допълнение към носимите технологии на продуктовата гама на Xiaomi, Mi Watch е основан, с цел да подкрепи дейния метод на живот.

Със своя 1,39-инчов AMOLED панел и специфичен състезателен бутон в профил, Mi Watch дава на потребителите неотложен достъп до богата палитра от 117 режима за физически извършения. За да държи вашето здраве под око, часовникът разполага с шест разнообразни датчика и GPS, които дават основни здравни индикатори като сърдечна периодичност и равнище на О2 в кръвта, както и данни за околната среда, да вземем за пример въздушно налягане. Устройството е извънредно леко и крепко - идеално за непрекъсната ежедневна приложимост. В допълнение часовникът предлага изключителните 16 дни живот на батерията2 единствено след 2 часа зареждане. Mi Watch поддържа и набор от функционалности, в това число над 100 циферблата, функционалност за отдалечена камера, емотикони в известията, гласов надзор и други

Mi Watch ще бъде разполагаем за продажба скоро на целесъобразна цена започваща от 99 евро1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР