Тротоар в идеалния център на Враца пропадна и в него

...
Тротоар в идеалния център на Враца пропадна и в него
Коментари Харесай

Загадка! Невидим звяр изяжда земята пред Кривия блок във Враца /снимки/

Тротоар в идеалния център на Враца пропадна и в него се отвориха огромни дупки, алармираха читатели на BulNews.bg за рубриката „ Ти, репортерът “.
Кратерите са зейнали на ул. „ Антим I-ви “, тъкмо пред Кривия блок сред пощенската и правосъдната палата в града. Изглежда има срутване на земна маса под тротоара и плочките са потънали надолу. Образували са се дълбоки дупки, в които елементарно може да потъне крайници на човек. Особено рисково е през нощта, защото ямите няма по какъв начин да се видят в тъмнината.
Според хората, живеещи и работещи в региона, пропаданията се отварят най-малко за трети път и мястото постоянно е едно и също. Подобна дупка има и зад блока. Явно под тротоара има теч на вода от повреда, която не се отстранява качествено.
Врачани се надяват следващият ремонт да бъде финален и да не се стига до произшествия.
„ Дупките бързо би трябвало да се запълнят, тъй като по въпросната улица минават доста хора и най-много дребни деца, които учат в близкото начално учебно заведение „ Иванчо Младенов. От общината би трябвало да вземат ограничения и този път пропадането да бъде оправено един път вечно “, разясняват врачани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР