Тропическата буря Деби достигна крайбрежието на Персийския залив на Флорида

...
Тропическата буря Деби достигна крайбрежието на Персийския залив на Флорида
Коментари Харесай

Тропическата буря Деби заплашва югоизток с наводнения, рекордни дъждове, докато кметът предупреждава за потенциално „заличаване“

Тропическата стихия Деби доближи крайбрежието на Персийския залив на Флорида рано в понеделник като вихър, носейки пороен дъжд и наводнения, до момента в който преминаваше постепенно северната част на щата. По-късно беше намалено до тропическа стихия, само че синоптиците предизвестиха, че рекорден дъжд може да удари крайбрежните региони на Джорджия и Южна Каролина през идващите дни - а кметът на Савана, Джорджия, предизвести, че потопът може да значи " изтриване " за някои елементи на град. 

Бурята връхлетя сушата като плевел вихър от категория 1 покрай Стайнхачи, дребна общественост в северна Флорида с по-малко от 1000 поданици. Бурята пристигна на брега в един от най-слабо обитаемоте региони на Флорида, само че синоптиците предизвестиха, че пороен дъжд може да провокира рискови наводнения.

Деби се забавяше, откакто доближи сушата, и Националният център за ураганите сподели, че предстоящите общи превалявания по пътя си са толкоз солидни частично тъй като бурята се задържа над всяко място, през което минава. 

Ура...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР