Тромбемболия, след прекаран Ковид 19, уби най-дългогодишната в урология на

...
Тромбемболия, след прекаран Ковид 19, уби най-дългогодишната в урология на
Коментари Харесай

Постковидният синдром: Тромбемболия уби най-дългогодишната операционна сестра в урологията на МБАЛ-Благоевград

Тромбемболия, след прекаран Ковид 19, умъртви най-дългогодишната в урология на МБАЛ Благоевград. 60-годишната Сашка, както я назовават сътрудниците й, издъхнала ненадейно, откакто се върнала на работа, лекувала се с дни от Ковид 19. Причината за гибелта и е откъснал се тромб, който запушил значими кръвоносни съдове, разясняват в здравното заведение.

Новината за неочакваната и гибел безусловно раздруса сътрудниците й, за нея никой не може да каже неприятна дума, разясняват лекари и сестри. Изключителен експерт, отдал десетилетия в операционната на отделението, Сашка е била обичаният медицински служащ на стотици пациенти, оповестява " Струма.ком ".
свързани новини4228на 08.02.20219355на 09.02.2021
Плашеща е статистиката към смъртността по време на тази вълна. Миналата седмица над 20 индивида изгубиха живота си в Благоевград, поради Ковид. В момента в реанимация няма места, цялостни са и останалите отделения. Оказва се обаче, че доста страшни са и следствията от подлия вирус. Освен физиката, вирусът поврежда съществено и душeвността на пациентите.

Вчера младо момиче, студентка от Благоевград се самоуби споделят, изпаднала в меланхолия от боязън от болест. Мъж, който се лекувал от Ковид, се хвърли от 7 -мия етаж на болничното заведение в Петрич, а различен направи опит да избяга от през със скок през прозореща на реанимация на МБАЛ, изпаднал в тежко психологично положение, гледайки страданието на хората към него.

Ограничаването на свободата нанася пагубни последици върху нежната младежка душeвност, по тази причина младите изпадат в меланхолия, разясняват психиатри, не търсят помощ и се стига до съдбовни последствия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР