Трогателна история от Шумен доказва, че с воля и подкрепата

...
Трогателна история от Шумен доказва, че с воля и подкрепата
Коментари Харесай

Просто уникално! Мъж без крака от Шумен помага на закъсали на пътя, жена му е неотлъчно до него

Трогателна история от Шумен потвърждава, че с воля и поддръжката на обичания човек е допустимо да се оправим с всяко предизвикателство. Мъж, останал без крайници след случай, е считан за най-хубавия автомонтьор в региона и благодарение на жена си върти бизнес, написа Трафик нюз бг.
Не търси помощ, а дава такава - на закъсалите на пътя.

За случая описа пловдивчанин в профила си в обществените мрежи. Той разгласява фотография, направена край Шумен, на която се виждат по какъв начин мъж без крайници и жена му сменят гумите на камион. Слезли от автомобила на Пътна помощ, който мъжът управлявал.

" В момента, в който стопираха до камиона, тя му извади инвалидната количка да седне. После горкият лазя 40 минути под камиона, като от самото начало жена му му помагаше с всичко ", споделя пловдивчанина. Негов прочут му разказал, че мъжът изгубил краката си в злополука преди 10 години. Оттогава жена му била неразделно до него и двамата управлявали автосервиз и се занимавали с пътна помощ. Мъжът без крайници пък бил най-хубавият автомонтьор в покрайнината, макар недъга си и работил всеки ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР