Трогатален зов за помощ отправя мъж за своята съпруга, която

...
Трогатален зов за помощ отправя мъж за своята съпруга, която
Коментари Харесай

Зов за помощ! Тя дари живот на сина си, сега се бори за нейния собствен

Трогатален вик за помощ насочва мъж за своята брачна половинка, която след доста премеждия е дарила живот на детето си, а в този момент се бори за нейния личен, написа trafficnews.bg.

Вероника е с един бъбрек по рождение, който се е влошил след бременността и в този момент се постанова да бъде трансплантиран. Ето обръщението на брачна половинка към хората, които желаят да оказват помощ майкат да живее обикновено и да се радва на своя наследник:

Животът постоянно слага трудности, които би трябвало да преодолеем. И тъй като “една птичка пролет не прави ” желая да се обърна към вас с готовност и вяра да помогнете.

Помогнете на една невероятна жена и майка - моята брачна половинка Вероника. С нея към този момент минахме през огромно тестване, родители сме на недоносено детенце. Поради влошена бъбречна функционалност и развиване на прееклампсия, се наложи раждане в едвам 28 гестационна седмица, което е началото на седмия месец. Марти се роди 700 грама и първите си 6 месеца прекара в болничното заведение. И както знаете - “ крушата не пада по-далеч от дървото ”, той е с ОЩЕ по-силен темперамент от нас и и съумя да се пребори за живота си. Скоро ще навърши 3 годинки и се радва на детството си.

Сега Вероника би трябвало да се пребори и за личния си живот. По рождение е с един бъбрек, който след бременността се утежни и се постанова да бъде трансплантиран. Състоянието ѝ се утежнява с всеки минал ден- креатининът ѝ е над 600 / при норма 100 /. Единственият вид за нея е животоспасяваща бъбречна трансплантация!

Операцията би трябвало да се извърши в средата на август месец 2019 година, в Турция. Донор ще бъде личната ѝ майка - майка, която в миналото ѝ е дарила живот, през днешния ден се постанова да го направи още веднъж. В противоположен случай Вероника ще би трябвало да стартира поддържаща живота хемодиализа, която е доста мъчителна и мощно увреждаща органите. Вярваме, че нужните средства ще се съберат преди средата на август. Така Вероника ще може да бъде още веднъж пълноценна майка и да се грижи за своето малко слънчице, което има потребност от нея!

Всяко шерване на акцията и всяка помощ са доста значими и скъпи.

Благодарни и признателни сме на всеки, който ще застане до нас и ще поддържа Вероника в тази борба.

Всеки, който желае и има опция да подари средства, може да го направи тук.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР