Трофеят е символ на постигнатите цели в спорта. Първото място

...
Трофеят е символ на постигнатите цели в спорта. Първото място
Коментари Харесай

"Аякс" претопи трофея си, защото... "В Амстердам всичко е възможно"

Трофеят е знак на постигнатите цели в спорта. Първото място постоянно носи освен задоволство, само че и премия - орден, купа или красива " салатиера ".

В " Аякс " обаче мислят по друг метод. Преди дни отборът завоюва своя 35-ти трофей от шампионата на Нидерландия, откакто 2 кръга преди края е неосъществим отпред на класирането. Вместо да го слагат в музея, от управлението на отбора взеха решение да го... претопят.



" В Амстердам всичко е допустимо " се споделя акцията, за която от клуба пуснаха специфичен видеоклип. В отбора не са решили да се разделят с трофея единствено тъй като нямат място в музея си, да вземем за пример. Това е поклон към почитателите.

Снимка: Ajax

Всеки един от притежателите на абонаментни карти за сезон 2020/2021 ще получи по дребна шампионска звезда.

Според уеб страницата на " Аякс ", подарък ще има за 42 000 души. Те ще получат по " част от " Аякс " в околните дни. Жестът е самобитен поклон към публиката, която не съумя да участва на 30 от 34-те мача на отбора в шампионата поради строгите ограничения за ограничаване на разпространяването на ковид в страната.

Снимка: Ajax

" Да играеш на празен стадион няма нищо общо с нормалната атмосфера на " Йохан Кройф Арена ". Много ни липсваха нашите фенове в Амстердам по време на всички срещи. За това им посвещаваме купата. Нямаме самообладание още веднъж да се върнем към естествените условия и да играем пред цялостни трибуни ", съобщи капитанът Душан Тадич.

От локалната федерация приветстваха ексцентричния ход на " Аякс " и взеха решение да им подарят още един трофей, който ще може да бъде изложен в музея на тима.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР