Троен състав на Окръжен съд – Враца е оставил без

...
Троен състав на Окръжен съд – Враца е оставил без
Коментари Харесай

Врачанският окръжен съд остави в ареста мъж, обвинен в закана за убийство

Троен състав на Окръжен съд – Враца е оставил без почитание тъжба на обвинен за закана за ликвидиране против определение на Районен съд - Враца да остави без почитание настояването му мярката му за неотклонение „ задържане под стража “ да бъде сменена с по-лека, оповестиха от институцията, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според Окръжния съд определението на Районния е вярно и законосъобразно.

Срещу обвинения К.Д. е повдигнато обвиняване от Районна прокуратура – Враца за това, че за времето от 31 март до 7 август т.г. в три разнообразни обитаеми места, при изискванията на продължавано закононарушение с три действия, се е заканил с ликвидиране на Б.Т. и това би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането на заканата. За това закононарушение плануваното в закона наказване е " отнемане от независимост " до шест години.

Обвиняемият е осъждан 11 пъти и има неприятни характеристични данни, които в допълнение укрепват извода за налична действителна и интензивна заплаха от осъществяване на закононарушение. Съдът удостоверява извода, че в случай че обвиненият бъде с по-лека мярка за неотклонение от „ задържане под стража “ може да влияе върху част от очевидците и върху потърпевшата, като съществува и заплаха да се укрие. Определението на Врачанския областен съд е дефинитивно, прецизират още оттова.

Миналия месец Врачанският областен съд удостовери ограниченията за неотклонение „ задържане под стража “ на други двама мъже, упрекнати в закана за ликвидиране.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР