Тризначките от Благоевград: Вяра, Надежда и Любов са се устроили

...
Тризначките от Благоевград: Вяра, Надежда и Любов са се устроили
Коментари Харесай

Бременната Любов от тризначките осигури на цялото си семейство царски живот в Англия

Тризначките от Благоевград: Вяра, Надежда и Любов са се устроили доста добре в Англия, шушукат българи на Острова. Самата Любов, която чака първото си дете тази зима, очевидно първа е повлякла крайник. Тя отпътувала за Англия и по нищо не си проличава, че работи, оповестява районният уебсайт „ Струма “.

Бившата Вип участничка непрекъснато качва в персоналния си профил фотоси от извършване на покупки в скъпи бутици и циркулиране на забележителности в Англия. Сестрите й Вяра и Надежда също постоянно са в центъра на купона. Късметлийките завоюваха преди години реалити шоуто Биг Брадър и с премията от 100 хиляди заживява щастливо в Благоевград.

След като парите понижиха, те участваха в други формати, снимаха се на корици на списания и даваха доста изявленията.

Когато обаче ползата към тях изчезнаха, сестрите отпътуваха към Англия, където още веднъж са на гребена на вълната. Сестрите споделиха няколко фотоси, на една от които се вижда постоянен шопинг, който демонстрира, че по никакъв начин не си поплюват и отново си живеят по царски, макар че се твърди, че са потънали в задължения, отбелязва още електронното издание.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР