Трийсетгодишен шофьор от Велики Преслав е дал положителна за три

...
Трийсетгодишен шофьор от Велики Преслав е дал положителна за три
Коментари Харесай

Шофьор даде положителна проба за три вида наркотици след катастрофа

Трийсетгодишен водач от Велики Преслав е дал позитивна за три типа опиати проба след пътнотранспортно произшествие по пътя Върбица -  Шумен, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Шумен, съобщи Българска телеграфна агенция.

Инцидентът е станал към 8:00 ч. сутринта на 9 август. Ударили са се автомобил " Опел ", регистриран в село Иваново, каран от  67-годишен мъж, и лек автомобил " Ауди " с шуменска регистрация, ръководен от 30-годишен мъж от Велики Преслав.

Водачът на опела е нарушил разпоредбите за придвижване и се блъснал с насрещно движещото се ауди, допълват от полицията. Пострадалият 67-годишен мъж след удара е откаран за обзор в шуменската болница, където е открита фрактура на лявата му ръка, над китката, и на седмо ребро. Настанен е за лекуване в шуменската болница.

Двамата водачи са тествани за алкохол. Пробите им са негативни. При тест за опиати тестът на 30-годишния е отчела съществуване на амфетамин, бензодиазепин и канабис. Мъжът е дал кръвна проба за разбор. Задържан е за период до 24 часа в полицейското ръководство във Велики Преслав. Образувано е досъдебно произвеждане, осведомят от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Шумен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР