Triumph представи новия член на семейство Scrambler в две версии

...
Triumph представи новия член на семейство Scrambler в две версии
Коментари Харесай

Това е новият Triumph Scrambler 1200

Triumph показа новия член на семейство Scrambler в две версии – 1200 XC и 1200 XE. Така английският производител слага нови стандарти при Scrambler мотоциклетите за динамичност, показване и жанр, въодушевен от богатата история на Triumph.
Независимо от изискванията, на пътя или отвън него, новият Scrambler 1200 доставя висшо равнище на наслаждение. 1200 Scrambler XC се показва еднообразно добре на асфалтови и черни пътища. 1200 Scrambler XE също предлага удобно пътешестване на пътя, само че е с по-сериозни офроуд благоприятни условия.

Гените на новия Scrambler 1200 могат да бъдат проследени непосредствено обратно към началото на 50-те години на предишния век, когато мотоциклетите на Triumph играят съществена роля при образуването на Scrambler модификациите. С модели като Bonneville T-120TT, T120C и TR6C Стийв Маккуин и Бъд Екинс са се състезавали в именити пустинни надпревари като Баха 1000 и други.

През 2006 година с представянето на първия Scrambler от „ модерната класическа “ линия от Triumph възраждат този клас мотоциклети, което възпламени доста нови фенове на Scrambler мотоциклетите на Triumph.

Новото потомство на Scrambler 1200 идва с последния двуцилиндров мотор Bonneville с 1200 куб/см работен размер с харизматичното запалване на 270° и мощ от 90 кс при 7400 обр и въртящ миг от 11 Нм при 3950 обр. Изпускателната система е в типичния Scrambler жанр с извити високо колекторни тръби от цилиндровите глави към двата заглушителя, направени от неръждаема стомана.

Новото шаси на Scrambler 1200 е създадено взаимно със международния водач при окачванията Öhlins за реализиране на оптимално показване. И двата модела (XC и XE) са оборудвани с Öhlins RSU задно окачване, което при XE разполага с 250 мм ход за по-екстремни офроуд завършения, а при XC ходът на окачването е 200 мм. Новоразработена е и алуминиевата задна вилка, която при 1200 XE е по-дълга. Спирачната система е поверена на Brembo.

Новите Triumph Scrambler 1200 XC и XE са оборудвани с:

- Втора генерация TFT инструментален пъстър екран

- До шест разнообразни настройки на ръководство: с Road, Rain, Off-Road, Sport и персонализирани настройки на ABS спирачната система, отзивчивостта на подаване на газ и системата за непоклатимост и новата шеста Off-Road Pro, при която ABS и системата за непоклатимост са изключени и се употребяват настройките за отзивчивостта на подаване на газ от Off-Road.

- Оптимизирана работа на ABS спирачната система според от наклона в завой. Предлага се общоприетоо единствено за Scrambler XE.

- Оптимизирана работа на системата за непоклатимост според от наклона в завой. Отново се предлага общоприетоо единствено за Scrambler XE.

- Всички светлини са LED, в това число дневна светлина за фара.

- Безключовото запалване се предлага като общоприетоо съоръжение и за двете версии на модела.

- Отоплените ръкохватки влизат като общоприетоо съоръжение при Scrambler 1200 XE.

- Електронният cruise control също е част от общоприетото съоръжение.

- USB вход за зареждане в общоприетото съоръжение.

- Първата интегрирана система за ръководство на GoPro камера с Bluetooth модул.

- Навигационна система, създадена взаимно с Google™ – първата им навигационна система за мотоциклет.

- Интеграция посредством Bluetooth на телефони, поддържащи iOS и Android, непосредствено на TFT цветния екран и ръководство на функционалности посредством комфортни контроли на кормилото.

Triumph предлага двата модела в нови разцветки:

Scrambler 1200 XC: Jet Black/Matt Black или Khaki Green/Brooklands Green

Scrambler 1200 XE: Fusion White/Brooklands Green или Cobalt Blue/Jet Black
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР