Триумфът на Карлос Алкарас над Каспер Рууд на US Open,

...
Триумфът на Карлос Алкарас над Каспер Рууд на US Open,
Коментари Харесай

Sportal Open: Бъдещето е тук

Триумфът на Карлос Алкарас над Каспер Рууд на US Open, естествено, е акцентът на предаването за тенис “Sportal Open ” по Sportal TV и Sportal.bg.

Журналистът на Sportal.bg Даниел Любомиров и експертният посетител Николай Драгиев проучиха стъпките до изумителния триумф на 19-годишния феномен от Испания, който стана и най-младият номер 1 в историята.

Традиционно рубриката “Гришомания ” пък беше отдадена на Григор Димитров и компликациите му напоследък. Все отново, най-хубавата допустима вест за българските почитатели на спорта е обвързвана точно с Гришо, който чакаме в София на 25 септември.

Темите с Новак Джокович и Рафаел Надал също не са подминати в предаването, както и въпросът кой в действителност заслужава да се назовава “номер 1 ” за 2022 година.

Ига Швьонтек завладя и Ню Йорк и загатва, че може да стане новият хегемон при дамите, а не се знае коя може да ѝ попречи да се задържи на върха в ранглистата и през идната година.

Накрая Николай Драгиев направи и етюд на последните мачове във великата кариера на Серина Уилямс.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР