Трите най-големи ползи от хибридната работа са гъвкаво работно време,

...
Трите най-големи ползи от хибридната работа са гъвкаво работно време,
Коментари Харесай

Над половината служители вече са хибридни - работят от различни места


Трите най-големи изгоди от хибридната работа са гъвкаво работно време, гъвкава работна среда и гъвкаво обмисляне, уточни Томас Милър от Jabra (снимка: TechNews.bg / от АСБИС Академия)

Бизнесът към този момент се случва във виртуалното пространство. Показателно е, че потребителите на софтуера Microsoft Teams се усилиха близо 20 пъти за няколко гоидини, за което способства и пандемията – от 13 милиона през 2019 година до 250 милиона през 2022 година, съобщи Томас Милър, управител на компанията Jabra за районите CEE, CIS, Украйна и Грузия, във видеоконферентен диалог по време на дилърската конференция АСБИС Академия в Свети Влас този уикенд.

Над половината (51%) от чиновниците са хибридни – т.е. работят и в офиса, и отдалечено. 43% остават изцяло в офиса, а 6% работят единствено отдалечено, описа Милър, базирайки се на статистически данни.

Хибридното значи микс от няколко физически места – в офиса, вкъщи или на трето място, да вземем за пример споделен офис или кафене. Трите най-големи изгоди от хибридната работа са гъвкаво работно време, гъвкава работна среда и гъвкаво обмисляне.

Хибридният служащ се нуждае от няколко наложителни неща: еластичност, колаборация и централизация. Осигуряването на условия за централизация остава главен проблем, тъй като разсейващите фактори са налице, в това число когато човек работи от вкъщи.

От друга страна, чиновниците имат явни претекстове да участват в офиса. Такива се лесното другарство с сътрудници, подобаващата работна станция и, несъмнено, потребността от социализация, която множеството хора изпитват.

Новият стандарт за хибридна работа изисква чиновниците да разполагат с артикули за всеки жанр на работа, акцентира Томас Милър. Такива са продуктите на Jabra, която е част от датската GN Group, профилирана в няколко области, в това число разработка на професионално аудио.

Продуктите за хибридна работа на Jarba са проектирани да посрещнат за потребностите на бизнес потребителите (снимка: TechNews.bg / от АСБИС Академия)

Jabra е един от новите сътрудници на АСБИС България и продуктите ѝ към този момент са налични за потребителите у нас. Портфолиото на компанията включва слушалки, устройства за видеоконференции (спикърфони, камери, видеобар системи), програмен продукт и услуги. Всички те са проектирани да посрещнат потребностите на бизнес потребителите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР