Трите изпаднали на последните избори партии ВМРО, НФСБ и Воля

...
Трите изпаднали на последните избори партии ВМРО, НФСБ и Воля
Коментари Харесай

Патриотичен парад: Коалиция Далавера, измамникът Каракачанов, патеричката Марешки

Трите изпаднали на последните избори партии Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Воля " се прегърнаха за общ съюз, с който да нападат идващия парламент. Коалицията им ще се споделя " Българските патриоти " (БП). Политическите им съперници надали биха могли да измислят по- съответни рецензии към тях от това, което са си наговорили през годините политиците от тези партии.

" Защо си отидоха тримата министри от ГЕРБ, тъй като имат морал, за какво не си отиват тез двамата тъй наречените " Патриоти ", тъй като са единствено за далаверата – коалиция спекулация . Преди една година аз започнах да осветлявам лицето Каракачанов – това е политически фалшификат, който е изгрял на гърба на Бареков и парите от КТБ, траял на гърба на Валери Симеонов и Волен Сидеров. Той е политически лъжец – говореше за пенсии, а в този момент имаме самолети и парите ще отидат при американските пенсионери ", възмущаваше се водачът на " Воля " Марешки през октомври.

Възторжен последовател на Кремъл, Русия и Путин, Марешки обезверено се съпротивляваше против покупката на американски изтребители F-16, която пък обезпечи на Каракачанов топло посрещане във Вашингтон.

" Смятаме за неприемливи мненията на така наречен Обединени патриоти по адрес на съветския патриарх Кирил. Не може да се приказва по този метод за духовния лидер на милиони православни християни ", разгласи партия " Воля " през март 2018 година

Повод за това беше обществено изразеното отвращение на водача на НФСБ Валери Симеонов от неприемливия звук на съветския патриарх, който Симеонов назова, " шмекер " и " цигарен митрополит ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР