Трите хвърчащи листа, които Бойко Рашков развя по време на

...
Трите хвърчащи листа, които Бойко Рашков развя по време на
Коментари Харесай

Сачева, която обяви, че ГЕРБ се е занимавала с рекет, определи ареста на Борисов като фарс

" Трите хвърчащи листа, които Бойко Рашков развя по време на брифинга в Министерски съвет, които са без печати, подписи и без входящи номера, са PR акция преди 100-я ден на държавно управление. Положени са доста старания това събитие да се опакова вярно, само че не и да се намерят действителни доказателства, с които да бъдат упрекнати колегите”. Това съобщи пред Народоосвободителна въстаническа армия депутатът от ГЕРБ и някогашен обществен министър Деница Сачева разяснява задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова на 17 март.

„ И тримата са добре. Приемат невъзмутимо това, което се случи. Това, което ги тревожи е по какъв начин околните им ще могат да понесат това, на което са били очевидци всички са загрижени най-много за децата си”, акцентира тя.

„ Защо се случи карцерът е въпрос, който би трябвало да бъде заложен на Кирил Петков. Защото може да има доста тълкования – за високите цени, рецесиите и несправящото се с тях държавно управление, опит за отклонение на публичното внимание от това, че обединението непрестанно се пропуква. Това, на което сме очевидци, е един голям фарс. Това, което е най-големият проблем в тази ситуация е, че министър председателят на страната Кирил Петков, разпорежда на проверяващи служители на реда кой да бъде задържан без доказателства и се меси в тяхната работа”, уточни Сачева.

Преди да стане член на ГЕРБ някогашният обществен министър Сачева е била кандидат-депутат от ДСБ през 2013 година.

В клип, споделен в обществените мрежи тя изяснява по какъв начин " когато някой идва от силовите структури, ние от него не можем да чакаме нещо друго с изключение на силов ред ".

" Съвесем ествествено в тази ситуация с хората, за който приказваме от политическа партия ГЕРБ, няма по какъв начин в продължение на 20 години да са се занимавали с рекет, част от тях, няма по какъв начин те да са се занимавали с застъпничество над едни или други сенчести бизнеси и внезапно, когато са станали на 40-45 години да станат човеколюбци ", показва тогава Сачева.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР