Трите енегоразпределителни дружества бяха продаде 690 милиона. Сега само ЧЕЗ

...
Трите енегоразпределителни дружества бяха продаде 690 милиона. Сега само ЧЕЗ
Коментари Харесай

Каракачанов удари по масата и каза какво трябва да се направи във връзка със сделката за ЧЕЗ

Трите енегоразпределителни сдружения бяха продаде 690 милиона. Сега единствено ЧЕЗ ще получи 320. Виждаме какво направи това държавно управление по това време. Това съобщи министър Красимир Каракачанов в предаването Панорама по Българска национална телевизия.

През 2004 година ЧЕЗ беше продадена като кон за кокошка, сподели Каракачанов. Трябва да променим закона за енергетиката и сходни покупко-продажби да не могат да стават без страната да не се намеси, сподели той. Тази договорка за ЧЕЗ може да бъде изконтролирана, с цел да не се стига до напрежение в обществото, уточни той. В момента няма законово съображение договорката да бъде спряна.

КЕВР има пълномощията да лишава лиценз, само че новият лични, трява да е влезнал във владения. Работата на опозицията е да се пробва да смъква държавното управление, сподели той на въпрос дали може държавното управление да бъде свалено. Той съобщи, че няма заплаха държавното управление да се самосвали. Много неща са значими, с цел да имаш войска, съобщи Каракачанов на въпрос кой е целта на българската войска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР