Триша Paytas даде възможност на феновете да надникнат в нейния

...
Триша Paytas даде възможност на феновете да надникнат в нейния
Коментари Харесай

Дивата къща на инфлуенсърката Триша Пайтас в Лос Анджелис за 3,7 милиона долара с трапезария „Beetlejuice“, детска стая за Барби и други

Триша Paytas даде опция на почитателите да надникнат в нейния еклектичен дом, който включва тематична стая „ Beetlejuice “ и Malibu Детска стая Барби.

Личността на YouTube, която живее в имение в Лос Анджелис за 3,7 милиона $ със брачна половинка си Моузес Хакмън, стана майка за първи път през ноември 2022 година

Двойката изцяло се облегна на прозвището на мини мен, Малибу Барби, като декорира детската й стая в разнообразни нюанси на розово.

Във видеоклип в YouTube от 2022 година Paytas сподели детайлната стенна живопис на Барби, покриваща стените, дружно с бебешко розово креватче, клатещ се стол и подобаваща станция за преобличане.

Тя отвори скрина си, с цел да разкрие редици цветни бебешки облекла и дребни обувки, в това число чифт UGG „ домашни чехли “.

Инфлуенсърката разкри, че е избрала тази съответна стая за тяхното момиченце, тъй като има „ най-хубавата сила и най-хубавата светлина “ в къщата.

Двойката също имаше сложени „ розови килими “, които тя разказа като „ толко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР