Триото Стивън Джерард, Франк Лампард и Пол Скоулс формира златното

...
Триото Стивън Джерард, Франк Лампард и Пол Скоулс формира златното
Коментари Харесай

Карагър: Няма дебат, Джерард е по-добър от Лампард и Скоулс

Триото Стивън Джерард, Франк Лампард и Пол Скоулс образува златното потомство полузащитници в британския футбол и имаше диспути кой от тримата е най-хубавият състезател. Джейми Карагър обаче счита, че няма място за спор, защото съгласно него някогашният капитан на Ливърпул е непостижим.

" Дори няма спор, нали? Хората си мислят, че не одобрявам Франк Лампард и не одобрявам Пол Скоулс. Знаете ли, когато се появи този спор, и аз си споделям " те бяха невероятни играчи, само че това даже не е спор, не е близо. Ще ви кажа какво убива този спор. Алекс Фъргюсън се опита да привлече Джерард, както и Жозе Моуриньо. А те имаха Скоулс и Лампард ", показа Карагър.

" Не съм свенлив, до момента в който съм на терена, само че той е единственият човек, с който не съм се карал на терена. Бих си изгубил главата с разнообразни неща, само че в случай че това е Стиви... какво да кажа? Просто би трябвало да го пуснеш! ", добави легендата на Ливърпул.

И тримата играчи завоюваха голям брой титли в блестящите си кариери. Единствената купа, която убягна на иконата на Ливърпул, беше мечтаният трофей от Висшата лига, купа, който Лампард завоюва три пъти, а Скоулс завоюва 11 пъти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР