Триото на Volkswagen Group – Volkswagen, Skoda и Cupra загатнаха

...
Триото на Volkswagen Group – Volkswagen, Skoda и Cupra загатнаха
Коментари Харесай

VW, Skoda и Cupra загатнаха за представянето на трио от градски електрически автомобили

Триото на Volkswagen Group – Volkswagen, Skoda и Cupra загатнаха за представянето на градски електрически коли с обява в обществените мрежи на VW Group. Трите модела ще бъдат показани през 2025 година и ще бъдат създавани в нова фабрика на компанията в Испания, която е част от 10 милиардна инвестиция на немската компания в региона.
`VW,

Електромобилите ще бъдат издигнати на умалена версия на платформата MEB и ще споделят еднообразно задвижване, в това число електромотор, батерия и други съществени съставни елементи. Най-голямата разлика ще е в дизайна, където всеки от марките ще следва своя жанр. Според по-ранни данни, цените на базовите модели ще стартират от 20-25 хиляди евро.
`VW,

От това което виждаме от фотосите, Volkswagen ще показа умалена версия на ID.3 с сходен дизайн и пропорции, до момента в който Cupra ще заложи на концепта UrbanRebel, който видяхме през миналата година. Чешката страна в лицето на Skoda ще заложи на по-ръбат дизайн с по-прости форми, ориентиран повече към практичността.
`VW,

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР