Тринайсет доброволци дариха кръв за спасяването на млада медицинска работничка,

...
Тринайсет доброволци дариха кръв за спасяването на млада медицинска работничка,
Коментари Харесай

13 дариха кръв за млада жена, ранена в катастрофа

Тринайсет доброволци подариха кръв за спасяването на млада здравна работничка, ранена в тежка злополука. Призивът за помощ беше насочен във вторник късно вечерта, а в сряда до обяд през Кръвна банка бяха минали 9 момчета от Полицейското учебно заведение, преди тях – двама други жители, а по-късно – още две дами. Не липсват позвънявания и запитвания, които дават вяра, че донори ще продължат да прииждат. 

Ръководството на МБАЛ-Пазарджик сърдечно благодари на момчетата от Центъра за профилирана подготовка на служители на реда Стоян Зайков за оказаното цялостно и безотказно подпомагане. Специални благодарности и на всички донори, отзовали се на апела за помощ

Бъдещите чиновници на реда, помогнали за благородната идея с кръвта си, са Павел Андонов, Николай Тушев, Тодор Данаилов, Стойчо Колев, Елиан Димитров, Костадин Георгиев, Николай Попов, Мартин Геров, Януш Янчев.

От лечебното заведение прецизират, че потърпевшата е в Интензивното поделение. За спасяването й е нужна още кръв. Желаещите да оказват помощ може да се извърнат към доктор Ваня Стоева, Кръвна банка, четвърти етаж на Областната болница.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР