Тринайсет братя и сестри на възраст от 2 до 29

...
Тринайсет братя и сестри на възраст от 2 до 29
Коментари Харесай

Къща на ужаса: Родители оковаха 13-те си деца във вериги, намериха ги мръсни и гладни

Тринайсет братя и сестри на възраст от 2 до 29 години бяха открити вързани или оковани във вериги, гладни и мръсни в градчето Перис, на 100 км източно от Лос Анджелис. Родителите им са задържани и упрекнати в мъчение и застрашаване на живота и здравето на деца, заяви полицията, представена от международните организации.
Една от сестрите на 17 години съумяла да избяга от къщата и да се обади на незабавния телефон 911. Тя съобщила, че дванайсетте й братя и сестри са арестувани в къщата от родителите им, някои оковани във вериги с катинари. Полицаите отишли в къщата на Дейвид и Луиз Търпин, които не могли да обяснят за какво децата са вързани и оковани към леглата им и за какво са държани мръсни и недохранени, на мрачно, в пространства с непоносима миризма.
Полицаите в началото решили, че децата са малолетни, само че по-късно с учудване разбрали, че седем от тях са пълнолетни, на възраст сред 18 и 29 години, а най-малкото дете е на две години. Децата са отведени на лекуване в медицински център.
Службата за протекция на децата е почнала следствие. Родителите, които могат да бъдат освободени против гаранция от 9 милиона $, ще се изправят пред съда в четвъртък.
Техен комшия декларирал, че къщата била издигната наскоро. Той не познавал семейство Търпин и не бил забелязал нищо извънредно, отбелязва Ройтерс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР