Тринадесетото издание на „Дефиле на младото вино 2021“ започва скоро.

...
Тринадесетото издание на „Дефиле на младото вино 2021“ започва скоро.
Коментари Харесай

Младото вино е на път към Стария град на Пловдив

Тринадесетото издание на „ Дефиле на младото вино 2021 “ стартира скоро. Датите за осъществяване на събитието са 26, 27 и 28 ноември, а тогава ще можете да опитате най-пивките млади виновност на България.

Възрожденските къщи в Стария град на Пловдив ще отворят гостоприемно порти за срещи с другари, дегустация на български виновност, културни събития, вкусна храна и доста занимания.

Откриването е на 26 ноември (петък).

По традиция от площада пред Община Пловдив в 13:00 ч., „ Дионисиево шествие “ и отбор „ Тракия “ ще поведат всички винолюбители към началото на Стария град, където в 14:00 ч. Бог Дионис ще отвори първата бъчва младо вино на винарска маза – златен медалист от предходното издание. „ С наздравица “ дружно ще дадем формалния старт на винените дегустации, които ще не престават и през трите дни:

● 26 ноември - от 14:00 до 18:00 ч.

● 27 ноември - от 11:00 до 18:00 ч.

● 28 ноември - от 11:00 до 17:00 ч.

По време на събитието ще може да се насладите гратис на атмосферата на „ Дефиле на младото вино “. При предпочитание от Ваша страна за дегустации ще може да опитате от над 400 типа вино. Не пропускайте опцията да се сдобиете и със стъклена чаша за дегустации, с цел да се почувствате като същински експерти.

Пред всяка локация ще бъде ситуиран информативен щанд и сътрудници. От тях ще може да закупите стремежи от Вас дегустационен комплект. Цените са сред 3 и 16 лева

Карта с обектите и участниците към този момент е оповестена и може да се види онлайн. Съпътстващата стратегия напълно скоро ще бъде добавена на формалния уебсайт, както и във фейсбук страницата. Отбележете наличието си на „ Дефиле на младото вино “ 2021 и поканете Вашите другари, с цел да се насладите дружно с нас на приказност от усети и страсти! Информационна акция към този момент тече в обществените мрежи – показване на локациите, участниците, както и значима информация обвързвана с организацията на събитието.

Провеждането на събитието ще се реализира при строга организация и съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Поради динамичната конюнктура, информацията ще се разгласява на формалната страница на уредниците, както и в обществените мрежи на събитието. Доброволци от Медицински университет – Пловдив и осведомителни табели по време на дегустациите също ще припомнят и осведомят посетителите в трите дни.

Спонсори на събитието Министерство на туризма, „ Техно Акташ “ АД, „ Димитър Маджаров – 2 “ ЕООД

Партньори и другари: „ Михалково “ АД, „ Ледена Епоха “, „ Енко Пластикс” ЕООД, Фондация „ Пловдив 2019”, ETNHost, Регионален Исторически музей – Пловдив, Регионален Етнографски музей – Пловдив, Галерия „ Джуркови “, Сдружение „ Бизнесът за Пловдив”, Медицински университет – Пловдив, КЦ „ Тракарт “, „ Орфей Клуб Уелнес “ АД, „ СлоуТурс.БГ”, Българска асоциация на винените експерти, Ресторант „ Чорапъ “, Девическа хорова групировка „ Евмолпея”, Държавна Опера - Пловдив, Свещи „ От обич “, Къща за посетители „ HillHouse “, Сдружение „ Младежи БГ “, Професионална гимназия по туризъм „ Проф. доктор А.Златаров “ и Професионална гимназия по хранителни технологии и техника – Пловдив.

Медийни сътрудници: Катра ФМ, БНР – Хоризонт, БНР – Пловдив, Plovdiv24.BG, Вестник „ Марица “, Дарик Радио, Под тепето, Капана.БГ, TrafficNews.bg, Пловдив Онлайн, Bgtourism.bg, СОЛ „ Комюникейшънс “ ЕООД, Wine Tour Maker, Winetours.bg, Лицата на града, Филибето.

Организатори: „ Съвет по туризъм – Пловдив “ и Община Пловдив с интензивно съдействие на ОИ „ Старинен Пловдив” и Университет по хранителни технологии - Пловдив, всички сътрудници, участници в „ Дефиле на младото вино “, както и институциите, свързани с културата и изкуството в града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР