Тринадесет души, сред които и двама чужденци са получили силни

...
Тринадесет души, сред които и двама чужденци са получили силни
Коментари Харесай

Камера улови мощен взрив

Тринадесет души, измежду които и двама чужденци са получили мощни изгаряния вследствие на мощен гърмеж в Камбоджа. Камера на инцидентно минаваща около случая кола е снимала детонацията. Инцидентът е станал в провинция Сиемреап. Очевидци настояват, че гърмежът е провокиран вследствие на приключване на газ по време на прехвърлянето му от цистерна в подземно вместилище. Втурналите се към маркуча хора не са съумели да създадат нищо, след което е последвал гърмеж, който е разрушил покрива на бензиностанцията.

От огъня са потърпевши 13 души, в това число американец и британец. Седем от потърпевшите са получили тежки изгаряния и са настанени в болница. Хвърчащите вследствие на детонацията парчета са нанесли материални вреди на пет автомобила и няколко мотора. Близо час е бил нужен на огнеборците да се оправят с пламъците. За благополучие, огънят не е засегнал прилежащите постройки.

Собственикът на бензиностанцията е заречен да изплати обезщетения на всички потърпевши от гърмежа, само че по този начин и до момента не се е появил в полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР