Тримесечните приходи на Zoom Video Communications за първи път в

...
Тримесечните приходи на Zoom Video Communications за първи път в
Коментари Харесай

Въпреки спада в популярността: тримесечните приходи на Zoom достигнаха рекордни стойности

Тримесечните доходи на Zoom Video Communications за първи път в историята на компанията надвишиха Щатски долар 1 милиарда Ръстът на приходите идва тъкмо паралелно с понижаване потреблението на услугата, заради отслабването на карантинните ограничавания в страните. Wall Street Journal отбелязва, че облагите на Zoom са надминали по-ранните прогнози на анализаторите от Wall Street, само че темпът на компанията е доста по-нисък спрямо предходната година, когато услугата беше в подема си и нейните доходи набъбнаха повече от 4 пъти.

През второто тримесечие чистата облага на компанията възлиза на Щатски долар 317 млн. , достигайки доходи от Щатски долар 1,02 милиарда Според специалисти годишните доходи в края на декември би трябвало да са не по-малко от Щатски долар 4,01 млрд, а Щатски долар 4,75-4,79 би трябвало да е облагата на акция. В отчета на компанията, наред с други неща, се споделя, че през последното тримесечие 504 900 клиента са употребявали услугите на платформата.

Спомнете си, че в края на юли разработчиците на Zoom прибавиха няколко нови услуги – Asana, Dropbox Spaces, Dot Collector, SurveyMonkey и Heads Up. Това беше решено да се направи, с цел да се интегрира видеоплатформата в допълнение в всекидневието на потребителите, тъй че да могат да беседват между тях, да вземат решение разнообразни задания и въпроси, да играят игри и даже да си почиват, без да напущат виртуалното пространство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР