Тримесечна условна присъда очаква една от звездите от Забранена любов

...
Тримесечна условна присъда очаква една от звездите от Забранена любов
Коментари Харесай

Осъдиха условно звездата от „Забранена любов”

Тримесечна условна присъда чака една от звездите от „ Забранена обич – Пламен Димов. Актьорът, който играеше Филип — по-малкия брат на героя на Фахрадин Фафрадинов, няма право да кара най-малко 9 месеца и е на 3-годишен изпитателен период, научи HotArena .

След като бе хванат зад кормилото със солидно количество алкохол в кръвта, Прамен Димов е осъден от Райония съд в Царево. Инцидентът се разиграва на 14 август, край заведение във Варвара, оповестяват от полицията.

Около 3,20 часа униформени служители на реда стопират БМВ със софийска регистрация, а водачът се държи несъответстващо. Проверка с дрегера демонстрира, че има най-малко 1,44 промила алкохол в кръвта.

Той е откаран в ареста за 24 часа, а по-късно е измамен под отговорност напред съда.
Младият артист се признава за отговорен и подписва договорка с прокуратурата. След договорката Димов е осъден с 3 месеца условна присъда и 3-годишен изпитателен период.

Пламен Димов става известен с присъединяване си в „ Забранена обич ”. През 2015 става звезда с кино лентата „ Каръци ” , През март тази година той взе участие в режисура на Народния спектакъл „ Последно прелъщение ”.

И макар че не е на щат в театъра, постоянно се подвизава там. За последно в ролята на Христос, в постановката по Никос Казандзакис.

„ Няма да разясняваме дейностите на артиста Пламен Димов. В момента се съсредоточени в работата по началото на новия сезон в театъра, който стартира единствено след дни ”, изяснява пиарката на трупата Кати Попчева.

Самият Пламен Димов също отхвърли да разяснява неприятната обстановка, при която е хванат да кара пийнал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР