Тримата задържани за побоя над служител в супермаркет в Габрово

...
Тримата задържани за побоя над служител в супермаркет в Габрово
Коментари Харесай

Задържаните за побоя в Габрово остават в ареста

Тримата арестувани за побоя над чиновник в супермаркет в Габрово остават в ареста, реши районният съд в града, представен от " Фокус ".
 Каракачанов подлага на критика локалната власт за напрежението в Габрово  Жандармерия в Габрово след конфликтите нощес, поради пребития продавач
Тримата мъже са упрекнати в причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди. 

Решението на съда може да се апелира в 3-дневен период. 

Нападението се случи в неделя, като повода за експанзията е направена от служителя забележка. 

За случая се разбра, откакто в обществените мрежи се появи видео от охранителна камера в магазина, на което се вижда нападението. 

Тримата нападатели са били арестувани за 24 часа и по-късно освободени. Това провокира гнева на жителите на Габрово и нападателите бяха още веднъж задържани. 

Вчера стотици поданици на Габрово стачкуваха в града, като някои от тях се пробваха да щурмуват Окръжния следствен отдел, където са арестувани тримата. 

Напрежението ескалира още повече, откакто протестиращите потеглиха към ромската махала в града, където живеят нападателите на служителя.

Заради напрежението в града беше изпратена жандармерия, а вицепрмеиерът Красимир Каракачанов свика през днешния ден изключително съвещание с представители на службите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР