Тримата стари вече министри - на МВР, на регионалното развитие

...
Тримата стари вече министри - на МВР, на регионалното развитие
Коментари Харесай

Тримата стари министри се връщат като депутати

Тримата остарели към този момент министри - на Министерство на вътрешните работи, на районното развиване и благоустройството и на превоза - Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски се връщат в Народното събрание като народни представители.
" Ще се върна в Народното събрание и още веднъж ще бъда член на Комисията по защита и вътрешна сигурност. А дали ще бъде неин ръководител - управлението ще реши ", сподели Радев минути след освобождението си като министър.
Всъщност, такава комисия в Народното събрание няма. Има Комисия по защита и настрана Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред. Председател на втората е зам.-председателят на ГЕРБ и началник на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, тъй че едва ли Радев може да я оглави. Вероятно някогашният към този момент Министерство на вътрешните работи министър има поради първата комисия, на която бе зам.-председател.
Ивайло Московски също даде поръчка, че се връща в Народно събрание като народен представител.
И добави, че оставя на наследника си Росен Желязков бранш в " стабилно положение ".
" На Росен Желязков му следва да продължи с модернизацията на железниците. Секторът е тежък. Моето мнение е, че за началник на този бранш се изискват и много персонални качества. Вярвам и с очите си съм видял и съм бил очевидец на метода, по който той работи, и съм уверен, че има всички нужни качества, с цел да се оправи с всички провокации. Секторът се намира в стабилно положение ", сподели Московски.
След което изброи пред какви проблеми ще се изправи новият министър: закъснели поради обжалвания планове по Оперативна стратегия " Транспорт и стабилизиране нажелезниците, които бяха на ръба на банкрута.
Макар и името на Московски да бе пуснато в послание като дипломат в Германия, това няма да се случи. По последна информация се спряга за Черноморската банка.
" Оставяме подредена къща на добър собственик ", уточни той по адрес на наследничката си Петя Аврамова.
По думите му Аврамова щяла със същите темпове да извършва управническата стратегия на ГЕРБ и да се оправи с проблемите, с които неговият екип не е съумял да се оправи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР