Тримата пациенти, които са настанени в Хасковското инфекциозно отделение със

...
Тримата пациенти, които са настанени в Хасковското инфекциозно отделение със
Коментари Харесай

Тримата пациенти със съмнение за коронавирус у нас са добре

Тримата пациенти, които са настанени в Хасковското инфекциозно поделение със подозрения за коронавирус са в положително положение, заяви началникът на отделението доктор Красимира Кинова, представена от haskovo.live.

Става дума за заварчик на  40 години , който се е завърнал от Шри Ланка и семейство, което е посетило Тайланд. Жената на  37 години и 56-годишният мъж  са потърсили лекарска помощ, откакто са вдигнали висока темпратура.

И тримата споделят, че не са имали контакт с заболели при визитите си в страните. В Шри Ланка казусът на ковид е един, а в Тайланд са повече, само че двете страни са измежду рисковите.

Болните са настанени в обособени изолатори, а при тях медиците влизат със специфични защитни средства, заяви доктор Кинова. Все още в отделението нямат нужните защитни костюми, само че са поръчани такива.

Според лекарите, вероятнотта пациентите да са инфектирани с ковид е  оскъдна.  Изпратените за проучване кръвни проби на фамилията в Националната референтна лаборатория ще станат ясни  на следващия ден.

Днес са изпратени проучванията на третия пациент- 40-годишният мъж, чийто резултати ще излезнат след  няколко дни.
Инфекциозно поделение в Хасково сега е  цялостно.  Половината пациенти са с грип, другата -с хепатит, заяви още доктор Кинова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР