Тримата охранители на Ивайло Борисов - Ториното, които бяха уличени

...
Тримата охранители на Ивайло Борисов - Ториното, които бяха уличени
Коментари Харесай

Биячите от Околовръстното и авери на Ториното отърваха кожите

Тримата охранители на Ивайло Борисов - Ториното, които бяха уличени в побой на Околовръстния път на София, се отърваха с леки санкции, предава " Телеграф ". Единствен с ефикасна присъда от 3 години затвор за побоя над засеклия ги водач Васко Наумов е 30-годишния ММА войник Александър Гечев. 2 години затвор отнесе телохранителят Георги Близнаков, само че той е наказан задочно, защото се укрива от правораздаването у нас в Украйна. За его даже се появи информация, че е станал наемен войник на размирния регион Донбас.

Условно наказване от 1,6 години има последният агресор - Христо Христов.

Побоят стана на 24 февруари 2016 година. Тогава потърпевшият Васко Наумов карал баничарка в най-бързата лента на Околовръстното шосе, когато бил застигнат от джипа на трите мутри. Те му присветнали няколко пъти да мръдне, с цел да им освободи пътя, само че Наумов не им се подчинил. Тогава го засекли и го пребили с железна палка. Пострадалият получи 8000 лв. обезщетение.

След няколко месеца в ареста Близнаков, Христов и Гачев бяха освободени. През август 2016 година районната прокуратура в София внесе обвинителен акт против тях за безчинство и нанасяне на междинна телесна щета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР