Тримата министри, които след катастрофата край Своге подадоха оставки по

...
Тримата министри, които след катастрофата край Своге подадоха оставки по
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Подалите оставка министри нямат вина за катастрофата край Своге

Тримата министри, които след злополуката край Своге подадоха оставки по искане на премиера, нямат виновност за случилото се - счита вицепремиерът Красимир Каракачанов. С ангажимента, че министър председателят има право на лична кадрова политика, Каракачанов изрази мнение, че не е имало потребност от трите оставки. Красимир Каракачанов дава висока оценка за работата на Николай Нанков като министър на районното развиване и благоустройството. 
" Не е обикновено при всеки мотив, като се появи една група, която стачкува в интернет или на " жълтите павета ", да се желаят оставки. Защото в случай че бъдем съответни, какво ще излезе с тези оставки? Всички знаем, че водачът е отговорен за злополуката. Какво? Във всеки автобус да сложим по един полицай? Или министърът на превоза и министърът на районното развиване да се возят по автобуси? ", разяснява Каракачанов в село Сугарево, община Сандански, където взе присъединяване в гала във връзка 94 години от гибелта на именития лидер на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров. 
Очаква се през днешния ден партията на другия вицепремиер - Валери Симеонов, да разгласи публично дали ще остане в ръководството. След отдръпването на тримата министри - на вътрешните работи Валентин Радев, на превоза Ивайло Московски и на районното развиване Николай Нанков, Симеонов разяснява, че оставките не са съгласувани с тях, а ръководещата коалиция, по думите му, " от дълго време не действа ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР