Трима заподозрени крадци, които са се опитали да се скрият

...
Трима заподозрени крадци, които са се опитали да се скрият
Коментари Харесай

Дронове помогнаха за засичане на заподозрени в банков обир

Трима обвинени крадци, които са се пробвали да се скрият от полицията на покрива на банка, бяха осуетени от дрон с термовизионни изображения.

Полицията в Нотингамшир посещава банката Сантандер в Стоквел Гейт, Мансфийлд в 01:00 локално време, откакто алармата за извършители бива задействана, защото е засякла злоумишлен опит за достъп. Служителите на реда не са съумели да открият незабавно обвинените, до момента в който не вземат решение да задействат полицейските дронове, с които са оборудвани за случаи, като този. Когато дроновете се издигат на задоволителна височина, те незабавно стартират да алармират, че тримата обвинени са засечени на покрива, защото термокамерите, с които дроновете са снабдени, са съумели да измерят телесните температури на тримата обвинени причинители на банковия грабеж.

Двама мъже надлежно на 25 и 40 години и една жена на 31 години надлежно са задържани по съмнение за кражба с щурм, като ще останат в ареста до изясняване на случая и събиране на нужните доказателства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР