Трима заместник-шерифи на Южна Каролина са обвинени в неправомерно поведение,

...
Трима заместник-шерифи на Южна Каролина са обвинени в неправомерно поведение,
Коментари Харесай

Трима заместник-шерифи от Южна Каролина са обвинени в извършване на фалшиви обаждания за намиране на мъртви тела по време на дежурство

Трима заместник-шерифи на Южна Каролина са упрекнати в непозволено държание, откакто се твърди, че са съобщили за пет „ незабавни случаи с машинация “ за намиране на мъртвец по време на дежурство, оповестиха чиновници във вторник.

Шерифът на окръг Честърфийлд Камбо Стрийтър сподели, че е научил за „ допустимо неприятно държание от трима от нашите заместници “ предходната седмица.

„ Въз основа на естеството на обвиняванията желаех от Държавния отдел за правоприлагане (SLED) да проверява. SLED стартира своето следствие и офисът на шерифа на окръг Честърфийлд оказва цялостно подпомагане “, сподели той в изказване във Фейсбук.

Тримата офицери — първи Stg. Джъстин Тайлър Райчард, 28 г.; сержант Дариен Майлс Розо, 25 г.; и заместител Килиан Даниел Лофлин, 26 – бяха упрекнати в понеделник в непозволено държание, незаконен скрит план и утежняващо нарушение на мира, разгласи SLED във вторник.

В заповед за арест, издадена от SLED, се показва, че тримата по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР