Трима заместник-шерифи на Южна Каролина бяха обвинени, че са направили

...
Трима заместник-шерифи на Южна Каролина бяха обвинени, че са направили
Коментари Харесай

Депутати от Южна Каролина направиха фалшиви обаждания за намиране на мъртви тела по време на дежурство: полиция

Трима заместник-шерифи на Южна Каролина бяха упрекнати, че са създали пет обособени „ лъжливи незабавни случаи “ на локални компании и полицейски ръководства по отношение на намирането на мъртви тела, до момента в който са били дежурен.

Първи сержант Джъстин Тайлър Райчард, 28 г.; сержант Дариен Майлс Розо, 25 г.; и заместител Килиан Даниел Лофлин, 26, са изправени пред обвинявания в непозволено държание, незаконен скрит план и утежняващо нарушение на мира за техните хипотетични дейности на 4 февруари.

Докато триото е било на промяна, следователите споделят, че са се обадили на магазини за смесени артикули и локални правоприлагащи органи в Черау, Честърфийлд, Макби и Пейджланд и са споделили на всеки, който отговори за „ местоположението на „ мъртво тяло “ в общините “, съгласно към документи за таксуване, подадени от Отдела за правоприлагане на Южна Каролина (SLED).

В минимум две от телефонните позвънявания триото твърди, че са намерили мъртво тяло на локалните железопътни релси, а в най-малко един случай други депу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР