Трима загинали и седем ранени при взрив на камион цистерна

...
Трима загинали и седем ранени при взрив на камион цистерна
Коментари Харесай

Взрив на цистерна в Русия, има жертви и ранени

Трима починали и седем ранени при гърмеж на камион цистерна в Свердловска област на Русия, заяви организация РИА Новости, като се базира на ръководителя на пресслужбата на Министерство на вътрешните работи за района, осведоми БГНЕС.
Сред потърпевшите има и 14-годишно дете,. Ранени са още петима мъже и една жена. Тийнейджърът незабавно е откаран с хеликоптер до Екатеринбург, с цел да получи квалифицирана здравна помощ.
Шофьорът на взривилата се цистерна е в положително положение и не се постанова болнично лекуване. Той е използвал алкохол сега на гърмежа, станал към 00.15 локално време (22.15 българско време) на пътя сред Карпинск и Китлим. Водачът е изгубил ръководство, а камионът е влезнал в канавката, където се е запалил, а по-късно се е взривил Според съветската полиция, седем души, по първична информация туристи, са се возили върху цистерната.
Горящият камион е провокирал пожар в близката гора, който е бил угасен.
Цистерната е била с потенциал 4.5 тона, само че сега на случая в нея имало към 500 литра бензин, оповестяват съветските медии.
" Полицията откри, че водачът на камиона, пренасящ бензин, роден през 1968 година, е бил пийнал по време на случая. Проверка, осъществена от служители на реда, удостовери, че в кръвта му е открита 0,7 промила алкохол, което е доста огромна доза ", сподели представител на локалната полиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР