Трима вицепремиери и седмина министри от кабинета Петков участват в

...
Трима вицепремиери и седмина министри от кабинета Петков участват в
Коментари Харесай

НА ЖИВО Депутатите изслушват Асен Василев и още шестима мини...

Трима вицепремиери и седмина министри от кабинета " Петков " вземат участие в парламентарния надзор през днешния ден.

Най-много са въпросите към вицепремиера и министър на районното развиване Гроздан Караджов, свързани с ВиК и инфраструктура.

Вицепремиерът Асен Василев дава отговор на въпрос за желание за потребление на геотермалните извори за произвеждане на ел. сила, за действителното действие на автоматизирани измервателни уреди за производителите на алкохол и цигари и раздадени спомагателни хонорари на чиновниците в Национална агенция за приходите в края на 2021 година. Той ще отговори на въпрос и за опциите за основаване на механизъм за крипто заплащане, изясни БГНЕС.

Вицепремиерът Корнелия Нинова отговоря на въпрос за осъществяването на Закона за индустриалните паркове.

Министърът на опазването на здравето Асена Сербезова отговоря на запитване за Националната детска болница, а министърът на земеделието Иван Иванов - на въпрос във връзка нуждата от незабавни ограничения за ремонт на язовирната стена на язовир " Огоста " край град Монтана от неговия притежател Министерството на земеделието.

Министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков ще отговоря на въпрос за политиките за неучащи и неработещи младежи до 29-годишна възраст, а както и за уговорките на страната в Плана за възобновяване и резистентност за политиката за обществено подкрепяне.

На депутатски питания ще дават отговор още министърът на превоза Николай Събев, министърът на електронното ръководство Божидар Божанов, както и министърът на туризма Христо Проданов.

В рамките на парламентарния надзор ще се проведат разисквания по питането на народния представител Христо Гаджев към министъра на защитата Стефан Янев по отношение на ролята на Министерство на защитата по запазване на държавната граница и поддържане на защитната инфраструктура.



Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР