Трима варненци са били арестувани вчера от търновски полицаи заради

...
Трима варненци са били арестувани вчера от търновски полицаи заради
Коментари Харесай

Мутренски екшън разтърси Велико Търново, ето какво се случва!

Трима варненци са били задържани през вчерашния ден от търновски служители на реда поради екшън и закани за паркоместа край „ Макдоналдс “ в остарялата столица. Случаят доби известност посредством " Facebook ".

От Областната полиция във В. Търново изрично отхвърлиха през вчерашния ден каквато и да е информация по случая, написа " Борба ".

Позовавайки се на свои източници, изданието оповестява, че при хайка на автомагистралата е бил спрян мерцедес със седем седмици на варнененец, прочут като Сакъза. Заедно с него били закопчани и двамата му охранители. Тримата са арестувани за 24 часа в търновската полиция поради отправени закани против мъжа, който е подал сигнал против тях на 23 април.

Тогава без да пита дежурният в регионалната полиция, който би трябвало да предава известията от незабавния тел. 112, решил, че позвъняването за скандал на паркинга не е значимо. Според неофициална информация служителят на реда е отхвърлен и пратен на улицата като пеши патрул, а против него е почнало дисциплинарно произвеждане. Заради неналичието на известие за скандал търновската полиция не се е намесила в понеделник, а засегнатият Иво Мирчев е потърсил публичност в обществените мрежи и направил клип по какъв начин варненци не му дават да паркира на празния паркинг и го плашат със разпра.

На път за София той се отбил до заведението за бързо хранене в остарялата столица. Не можел да паркира поради два първокласни автомобила, спрели напречно и заели няколко от свободните паркоместа. Охранителите реагирали остро на молбата да реалокират една от колите, а мъжът подал сигнал на телефон 112. Екип на полицията обаче по този начин и не дошъл. По-късно органите на реда открили чия благосъстоятелност са лимузините с варненска регистрация, а през вчерашния ден Сакъза и хората му са задържани. За мъжа с любопитния прякор имало данни, че е в бизнеса с автокражби.

„ Неколкократно ме заплашиха с физическа разпра за това, че аз правех фотоси на това, което се случваше. Първата беше, когато помолих да паркирам колата си. Но не опасността е значима, а това, че явно има възобновление на мутрите и като жители поносим нещо сходно да се случва. Очаквам Министерство на вътрешните работи да види кои са тези хора, които могат да си разрешат на обществено място да се държат толкоз надменно. Институциите демонстрират, че не работят. Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите да създадат проверки”, прикани Иво Мирчев в обществените мрежи.

Проверката очевидно е стартирала с арестите на тримата, които са се държали като бабаити от зората на демокрацията. Защо от полицията обаче отхвърлят коментар на случая, към този момент не е ясно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР