Трима важни футболисти в Манчестър Юнайтед са с контузии и

...
Трима важни футболисти в Манчестър Юнайтед са с контузии и
Коментари Харесай

Тен Хаг преди сблъсъка с Барселона: Очаквам да стане страхотен мач, това трябваше да е финал

Трима значими футболисти в Манчестър Юнайтед са с травми и пропущат мача от шампионата Лига Европа против Барселона в четвъртък. Става въпрос за бразилеца Антони, Антони Марсиал и Скот Мактомини, а Ерик загар Хаг ще би трябвало да се оправя при визитата на " Ноу Камп " и без тях.

Юнайтед последователно усъвършенства положението си и сега е на 3-о място в класирането с 46 точки, на 5 от водача Арсенал. Барселона пък е водач в Примера дивисион.

Тримата изчезнали в Юнайтед са получили травми през днешния ден въз основата на клуба Карингтън, тъкмо преди тимът да излети към Испания. Лисандро Мартинес и даденият чартърен Марсел Сабицер са осъдени за първия мач в Барселона, само че Каземиро е разполагаем, защото настоящето му наказване визира единствено мачовете от вътрешното състезание.

Плейофът сред Барселона и Манчестър Юнайтед е един от най-вълнуващите конфликти във втория шампионат на Европа, а Ерик загар Хаг счита, че е заслужен даже за край.

" Мисля, че Барселона, а и ние, бихмe предпочели този мач да го играем на финала. Очакваме го с неспокойствие. Знаем, че ще ни отнеме доста сила, с цел да го приключим както би трябвало. Но сигурно ще бъде страховит мач. Надявам се, че всички при нас са подготвени за този мач, с цел да се изправят против Барселона и да изиграем този мач на най-високо равнище ", съобщи Тен Хаг пред формалната страница на УЕФА.

" Когато беше футболист, се възхищавах на Шави. Барселона - методът, по който те играеха с него. Той беше толкоз значима част от тима им. И виждате в този момент философията, която той внесе в тима и по какъв начин се ползва в Барселона. Наистина одобрявам тима му, атакуващия метод на игра. Мисля, че се насочва в вярната посока. Мисля, че това ще бъде положително предизвикателство сред Манчестър Юнайтед и Барселона. Мисля, че ще се получи страховит конфликт. ", сподели още нидерландският управител на " Червените дяволи ".
 Защитник на Барса предизвести: Рашфорд е доста рисков, би трябвало да внимаваме с него
Защитник на Барса предизвести: Рашфорд е доста рисков, би трябвало да внимаваме с него

" Той е във превъзходна форма сега "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР