Трима цивилни са убити, а друг е ранен при артилерийски

...
Трима цивилни са убити, а друг е ранен при артилерийски
Коментари Харесай

Трима цивилни са убити при артилерийски обстрел на Херсон

Трима цивилни са убити, а различен е ранен при артилерийски обстрел на централната част на Херсон от страна на съветските сили. Информацията е оповестена от ръководителя на Херсонската регионална военна администрация Александър Прокудин във " Facebook ", оповестява " Укринформ ".

" През нощта съветската войска обстрелва централната част на Херсон. Семейство е потърпевшо, откакто артилерийски снаряд е блъснал жилищна постройка ", показва Прокудин. По думите му на място са починали 87-годишен мъж и 81-годишната му брачна половинка. След детонация 54-годишен гражданин на Херсон е с комоцио и контузия на крайници. Оказана му е здравна помощ, като той е отказал да бъде приет в болница. Тяло на умрял мъж е намерено при почистване на отломки в централния регион на града. Самоличността му се открива.

Ръководителят на администрацията на град Херсон Роман Мрочко осведоми, че през миналото денонощие територията на общината е била обстрелвана 28 пъти. Използвани са 105 снаряда и 2 ракети. Освен в Херсон вреди са регистрирани в

Щети са регистрирани в Херсон, Садове, Комишани и Зимивник.

Както стана ясно по-рано, вечерта на 23 декември руските беше атакувана сериозната инфраструктура в Херсон, като бе засегнат газопровод. Нанесени са вреди и по здравно заведение.
ТЕМА преди 19 часа 2744 преди 20 часа 4154 преди 24 часа 2315
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР