Трима се удавиха в морето вчера, съобщиха от бургаската полиция.48-годишна

...
Трима се удавиха в морето вчера, съобщиха от бургаската полиция.48-годишна
Коментари Харесай

В един ден бургазлийка се удави в Иракли, пловдивчанин в Ахтопол и софиянец в Поморие

Трима се удавиха в морето през вчерашния ден, оповестиха от бургаската полиция.

48-годишна бургазлийка се е удавила през вчерашния ден в местността Иракли. Съобщението за случая е получено към 12.15 ч. в Участък – Обзор към Районно ръководство - Несебър. Жената пристигнала на неохраняемия плаж дружно със брачна половинка си, влезнала на 30-40 метра във вътрешността в морето. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не съумяла да излезе от водата. Тялото й е извадено от плажуващ мъж от Враца.

44-годишен пловдивчанин се удави в бурното море на плаж " Делфин " до Ахтопол. За случая е обявено на 30.06.т.г. към 14.10 ч. в Районно ръководство - Царево. Тялото му е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Царево.

На 30.06.т.г. към 17.40 ч. в Районно ръководство - Поморие, е получено известие за удавен мъж в морето край поморийската околност " Косата ". Установено е, че това е 64-годишен софиянец, влязал малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е намерено на пясъчната линия на неохраняем плаж пред почивна станция " Мак " - Габрово. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР