Трима състезатели на ХК "Локомотив" /Мездра/ получиха повиквателни за националния

...
Трима състезатели на ХК "Локомотив" /Мездра/ получиха повиквателни за националния
Коментари Харесай

Трима хандбалисти на Локомотив /Мездра/ с повиквателни за националния отбор М19 /снимки/

Трима състезатели на ХК "Локомотив " /Мездра/ получиха повиквателни за националния тим на България по хандбал - младежи до 19 година, оповестиха от управата в железничарското градче.
Това са пивотът на мездренските „ железничари “ Божидар Симеонов, левият гард/ разпределител Илиян Симеонов и десният гард/ разпределител Милен Валентинов.
Тримата са включени в представителния отбор на нашата страна за младежи, родени през 2002 година, който ще организира лагер общ брой от 1 до 12 август в Габрово. Младежките национали ще упражняват в спортна зала „ Орловец “, като на 4 август ще бъде избран окончателният състав на „ лъвчетата “ от 16 състезатели.
Лагерът е финален стадий от подготовката на тази национална гарнитура за присъединяване ѝ в Европейското състезание за младежи до 19 година /European Handball Men's 19 EHF Championship/. България е една от трите страни домакини на шампионата в тази възраст, дружно със Северна Македония и Латвия.
Престижният интернационален състезателен конгрес ще се организира от 16 до 22 август в Двореца на културата и спорта във Варна. Националният отбор на нашата страна е в предварителна група „ А “, в която са още тимовете на Чехия и на Фарьорските острови. В другата предварителна група „ Б “ са младежките обединения на Беларус, Словакия, Финландия и Литва.
Съгласно регламента, първите два тима в двете предварителни група се класират за полуфиналите, които по стратегия са на 21 август, а финалът и дуелът за III-IV място са на другия ден, 22 август.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР