Трима са задържани за притежаване на наркотици и управление на

...
Трима са задържани за притежаване на наркотици и управление на
Коментари Харесай

Трима са задържани с наркотици при спецакция в Кърджали и Джебел

Трима са арестувани за владение на опиати и ръководство на автомобил след приложимост на наркотични субстанции, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Кърджали.

Проверките са осъществени в хода на профилирана интервенция на територията на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Кърджали и Джебел за запазване на публичния ред и противопоставяне на престъпността в дребните и отдалечени обитаеми места.

На ул. „ Първи май “ в регионалния град бил тестван 22-годишен с „ Фолксваген “. В автомобила служителите на реда разкрили суха листна маса, която при изработен тест реагирала на марихуана. При тестване на лидера за приложимост на опиати резултатът се оказал позитивен за амфетамин. Мъжът отказал проби за химически разбор. Задържан е за период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Кърджали. От същия тип опиат служители на реда разкрили при инспекция на двама малолетни на 16 и 17 години на ул. „ Еделвайс “ в града.

Момчетата са арестувани за период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Джебел. Уведомен е Отделът за протекция на детето. По случаите са формирани бързи производства за нелегално придобиване и владение на наркотични субстанции и за ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции.

Работата не престават проверяващи служители на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР